Кошик порожній
S Tactical 15 ST-089
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

рюкзак Smartex 3P Tactical 15 ST-089

ID: 44009
Артикул:ST162
  
  
  
  
1620 грн.
Оберіть колір:
Призначення:
Тип:Сумка через плече
Объем, л:15
Пол:унісекс
Возрастная группа:дорослий
Материалы:Oxford 900D
Размеры:33 x 26 x 18 см
Вес, г:800

Сумка тактична через плече Smartex 3P Tactical 15 ST-089 підходить для військових, працівників правоохоронних структур, риболовів, мисливців, для виживання. Виготовлена з міцної тканини Oxford 900D зі спеціальним напиленням, завдяки якому суттєво зменшений вплив вологи на речі у сумці.

Тактична сумка Smartex носиться через плече на одному ремені. На сумці Smartex розміщена спеціальна система MOLLE, призначена для надійного кріплення спорядження. Система MOLLE - сучасна система кріплення на спорядженні, що широко використовується серед військових НАТО, особливо популярна серед військових Британії та США. 

Тактична сумка на плече Smartex має три основних відділи для розміщення необхідних речей. З передньої сторони знаходиться липучка - "велкро під патч" для закріплення шевронів та патчів. 

На спинці сумки розміщені м'які "дихаючі" подушечки приємні до тіла, зроблені з сітчастої тканини, завдяки яким можна уникнути запрівання та натирання. Лямка сумки також з сітчастої тканини з внутрішньої сторони. Додаткові D-кріплення дозволяють зручно розмістити спорядження під рукою.  

Орієнтовний об'єм сумки складає близько 15 літрів.

Характеристики:

  • Розміри: 33*26*18 см
  • Матеріал: Oxford 900D
  • Об'єм: 15 л
  • Вага: 0.8 кг

Об'єм вказано орієнтовно.

Особливості:

  • Водостійкість
  • Липучка - Велкро під патч
  • Система MOLLE
  • Спина та лямка сумки з сіточкою
Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Smartex 3P Tactical 15 ST-089 в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета black, khaki и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!