Кошик порожній
S Tactical 12 ST-102
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

рюкзак Smartex 3P Tactical 12 ST-102

ID: 44005
Артикул:ST160
  
  
  
  
1120 грн.
Оберіть колір:
Призначення:
Тип:Сумка через плече
Объем, л:12
Пол:унісекс
Возрастная группа:дорослий
Материалы:Oxford 900D
Размеры:49 x 23 x 17 см
Вес, г:550

Сумка тактична через плече Smartex 3P Tactical 15 ST-102 підходить для військових, працівників правоохоронних структур, риболовів, мисливців, для виживання. Завдяки високоякісному матеріалу Oxford 900D зі спеціальним напиленням суттєво зменшений вплив вологи на речі у сумці. Особливістю тканини є висока міцність та зносостійкість. 

Тактичну сумку Smartex можна носити на плечі завдяки зручному ременю з сітчастої тканини, яка приємна на дотик та запобігає натиранню при великому навантаженні. Для зручного перенесення на сумці розташована ручка. 

Сумка на плече Smartex оснащена системою MOLLE, призначеної для надійного кріплення спорядження. Система MOLLE - сучасна система кріплення на спорядженні, що широко використовується серед військових НАТО, особливо популярна серед військових Британії та США.

На передній стороні тактичної сумки Smartex розміщено три кишені на блискавках для найнеобхідніших речей та липучка - "велкро під патч" для шевронів та патчів. Основне відділення досить містке та зручне. Орієнтовний об'єм сумки складає 12 літрів.

Спинка сумки Smartex м'яка та має сітчасту поверхню для більшої зручності. Лямка сумки регулюється під певний розмір та має D-кріплення для розміщення додаткового спорядження.      

Характеристики:

  • Розміри: 49*23*17 см
  • Матеріал: Oxford 900D
  • Об'єм: 12 л
  • Вага: 0.55 кг

Об'єм вказано орієнтовно!

Особливості:

  • Водостійкість
  • Липучка - Велкро під патч
  • Система MOLLE
  • Безшумні пулери на блискавках
Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Smartex 3P Tactical 12 ST-102 в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета acu camouflage, army green, black и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!