Кошик порожній
B Headlamp 325
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

ліхтарик BioLite Headlamp 325

ID: 48100
Артикул:BLT HPB0312
  
  
  
  
2106 грн.
Оберіть колір:
Призначення:
Тип:налобный фонарь
Влагозащищенность:IPX4
Световой поток:325 Лм
Дальность:70 м
Время работы:3-40 г
Источник питания:акумулятор 700 mAh, Micro USB
Вес, г:50

Ліхтар налобний Biolite Headlamp 325 - надсучасний аксесуар, який стане незамінним супутником для туристів, мандрівників і користувачів, які активно досліджують світ. Завдяки передовим технологіям і чудовим характеристикам, цей налобний ліхтар ідеально підходить для туристичних походів різної складності, нічної риболовлі та пробіжок під зоряним небом.

Ліхтар Biolite Headlamp 325 має світлодіод із приголомшливою світлосилою в 325 люмен, що дає змогу йому освітлювати шлях вперед на відстань до 70 метрів. Завдяки літій-іонному акумулятору ємністю 700 mAh, цей ліхтар готовий служити вірою і правдою в будь-яких умовах.

Зручне перемикання між режимами здійснюється за допомогою кнопки на верхній панелі корпусу. Ліхтар Biolite Headlamp 325 пропонує кілька режимів освітлення: білий + тьмяний, червоний + тьмяний, білий стробоскоп і червоний стробоскоп, щоб відповідати потребам туриста в різних ситуаціях.

Функція блокування дає змогу ліхтарю не вмикатися в кишені випадково. Міцний корпус ліхтаря відповідає стандартам герметичності IPX4, що означає його надійний захист від бризок і опадів. Ви можете бути впевнені, що ліхтар Biolite Headlamp 325 прослужить вам довгі роки, супроводжуючи в найрізноманітніших пригодах.

Ергономічний дизайн включає шарнірну передню панель, яка дає змогу спрямувати світловий промінь під потрібним кутом нахилу. Зручний еластичний ремінець виконаний з високотехнологічної та еластичної тканини, яка не тільки комфортно облягає голову, а й відводить випаровування, зберігаючи шкіру сухою навіть під час найактивніших занять спортом.

У комплект постачання ліхтаря Biolite Headlamp 325 входить міні-мікро-USB-кабель, який забезпечує зручну можливість заряджання ліхтаря в будь-який час і в будь-якому місці. Таким чином, ви завжди будете готові до нових пригод.

 

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте BioLite Headlamp 325 в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета Ember Yellow, Ocean Teal, Midnight Grey и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!