Кошик порожній
A Cross Country Skiing Socks
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

термошкарпетки Aclima Cross Country Skiing Socks

ID: 47994
Артикул:105629
  
  
  
  
1440 грн.
Оберіть колір:
Оберіть розмір:
40-43
44-48
Призначення:
Тип:шкарпетки
Пол:унісекс
Возрастная группа:дорослий
Материалы:82% вовна мериноса Woolmark, 16% поліамід, 2% еластан

Aclima Cross Country Skiing Socks — спортивні зимові шкарпетки від норвезького бренду Aclima. Призначені для бігових лиж і трекінгу. На 82% складаються з вовни мериноса, мають просунуте функціональне зонування. Вовна ефективно утеплює й відводить вологу з поверхні тіла. Зонування помʼякшує точки тиску і сприяє вентиляції, синтетичні волокна зміцнюють тканину. Завдяки шовковистій текстурі шкарпетки зручно носити весь день.

Особливості
На 82% складаються з вовни мериноса. Матеріал має всі переваги традиційної вовни (теплий, паропроникний, бактеріостатичний, гіпоалергенний), при цьому відрізняється особливою м'якістю.
Підтримують відчуття «сухого комфорту». Вовна виступає терморегулятором: утеплює, коли ви нерухомі, а коли тіло розігрівається у русі, відводить зайву вологу.
Продовжують гріти у разі намокання. Вовна може вбирати вологу до 30% своєї маси і при цьому не бути мокрою на дотик, зберігаючи термічні властивості.
Посилені синтетичними волокнами. Синтетика дозволяє зробити шкарпетки Aclima товстішими й міцнішими, ніж ті, що виготовлено зі 100% вовни.

Конструкція
Права і ліва шкарпетки анатомічно скроєні, щільно сидять на нозі.
Функціональні зони позначено кольором. Плетення варіюється не тільки в цих зонах, а й в основній частині шкарпетки.
Трикотаж з махровим вовняним виворотом посилює стратегічні ділянки: стопи, щиколотки, ахіл і зону гомілкової кістки.
Махровий виворіт на гомілковій кістці помʼякшує місце тиску на чобіт під час їзди на лижах.
Махровий виворіт на щиколотці й над пʼяткою запобігає натиранню й підвищує зносостійкість цих ділянок.
На стопі та миску — подовжені петельки підвищеної щільності. В'язання термоізолює ногу від холодної підошви взуття, затримуючи багато повітря між волокнами. Довше зберігає обʼєм і теплові характеристики.
На стопі та миску матеріал посилено: вʼязання на лицьовому боці щільне, а вовняну пряжу доповнено поліамідною ниткою. Це підвищує зносостійкість у зоні інтенсивного тертя.
Компресійне вʼязання резинкою на плесні підтримує стопу й перешкоджає зміщенню шкарпетки під час руху. Ребриста структура дозволяє випаровуватись зайвому теплу — нога менше пріє й не набрякає.
Халява закінчується широкою резинкою з волокнами еластану, яка дуже м'яко обіймає ногу, зберігаючи вільний кровообіг.
Мінімалістичний шов на миску не натирає навіть при багатоденному носінні.
Маркування сторін літерами R та L допомагає швидко розрізнити праву і ліву шкарпетки.
Виріб довговічний і простий у догляді. Природна бактеріостатичність вовни перешкоджає розмноженню бактерій і появі запаху, тому шкарпетки можна довго носити між праннями.
Виготовлено в Португалії згідно з міжнародними стандартами якості та безпеки виробництва.
Високоякісна вовна походить з новозеландських ферм, сертифікованих за системою ZQRX. Сертифікат засвідчує етичне поводження з тваринами і ведення відновлювального господарства, яке не шкодить екосистемі, а навпаки реабілітує її.

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Aclima Cross Country Skiing Socks в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета Navy Blazer/Blue Sapphire и размеры 40-43, 44-48! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!