Кошик порожній
S Outdoor Traveller 1.5L
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

термос Skif Outdoor Traveller 1.5L

ID: 43742
Артикул:SOT1.5S
  
  
  
  
1040 грн.
Призначення:
Тип:Термос
Размер:110 х 310 мм
Материал:нержавіюча сталь
Вес, г:920
Объем, л:1.5
Сохранение температуры:6 годин - 80С, 12 годин - 70С, 24 годин - 60С

Класичний термос з колбою з харчової нержавіючої сталі, який ідеально підійде для щоденних прогулянок, тривалих далеких подорожей, поїздок на дачу, виїздів на природу, рибалку або полювання.

Термоса виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі марки AISI 304, яка завдяки великій кількості нікелю і хрому, забезпечує високі показники міцності і стійкості до корозії. Крім того матеріал не піддається негативному впливу хімічно активних речовин, які можуть бути в складі напою, і не зберігає запахів після використання. Зовнішність і конструкцію термосів Skif Outdoor можна назвати класичною і лаконічною: в дизайні немає нічого зайвого, а принцип роботи клапана відомий практично кожному.

Завдяки подвійним стінкам і вакуумному зазору між ними рідина в термосі залишається гарячою більше 24 годин. Термос Skif Outdoor можна використовувати як для гарячих, так і для холодних напоїв.

Різьбова конструкція кришки надійно захищає від протікань, дозволяє акуратно налити напій, а також дуже легко розбирається для промивання.

Внутрішня поверхня кришки виконана з високоякісного харчового полімеру, і може бути використана в якості чашки. Також термос комплектується додатковою полімерною чашкою і знімним ременем, і обладнаний зручною ручкою.

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Skif Outdoor Traveller 1.5L в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!