Кошик порожній
K TKPro 1 л
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

термос Klean Kanteen TKPro 1 л

ID: 47272
Артикул:1009467
  
  
  
  
3195 грн.
Оберіть колір:
Призначення:
Тип:термос
Материал:Нержавіюча сталь 18/8
Объем, л:1

Klean Kanteen TKPro — термос із нержавіючої сталі з герметичною пробкою-закруткою. Повністю складається з металу, не містить пластику. Подвійні стінки з вакуумною ізоляцією надовго зберігають температуру напоїв. Кришкою слугує повноцінна термочашка, також із подвійними стінками та вакуумною ізоляцією. Klean Kanteen TKPro — місткий, надійний термопосуд для подорожей, активного відпочинку та повсякденності.

Особливості термоса Klean Kanteen TKPro
Конструкція ізоляції Climate Lock™: подовжена пробка вкручується глибше за край вакуумної колби. Рідина не торкається неізольованих частин термоса і довше зберігає температуру.
Пунктирна різьба TK Closure™ дозволяє наливати напої з будь-якого боку термоса, не викручуючи пробку повністю. Ноу-хау Klean Kanteen і фірмова деталь їхньої продукції, різьба TK Closure не забивається осадом і легко миється.

Поверх пробки накручується кришка-термочашка з подвійними стінками, яка посилює термоізоляцію. Через закруглений край зручно пити, рідина не проливається.
Корпус і колбу термоса виготовлено ​​з нержавіючої сталі 18/8. Цей метал не вступає в реакцію з кислотами чи лугами й не вбирає запахів, зберігаючи природний смак продуктів.
Завдяки електролітичному поліруванню внутрішніх стінок колби на них накопичується менше осаду. Всі кути заокруглено – немає місця для бруду та мікробів.
Нержавіючу сталь легко чистити, вона не потребує особливого догляду, окрім відмови від абразивних мийних засобів. Усі компоненти можна мити у посудомийній машині.
У термосі Klean Kanteen TKPro немає пластику — тільки сталь і силіконове ущільнювальне кільце. Такий посуд цілком безпечний для людини, більш довговічний, його виробництво та утилізація менше впливають на екологію, ніж посуду з пластику.
Кольорові термоси мають матове покриття Klean Coat™. Ретельно вивірена формула в 4 рази міцніша до сколів та ударів у порівнянні з попередньою версією фарби. Безпеку барвників перевірено методом оцінки GreenScreen for Safer Chemicals.
Посуд Klean Kanteen має довічну гарантію на цілісність сталевих деталей. Запасне ущільнювальне кільце можна придбати окремо. Матеріали термосів та аксесуарів піддаються вторинній переробці.
Klean Kanteen мінімізує карбоновий слід свого виробництва, у тому числі шляхом відмови від паковання: на новому термопосуді ви знайдете лише невелику паперову етикетку, яку легко утилізувати.

Об'єм кришки-термочашки
TKPro 500 мл 216 мл
TKPro 750 мл 305 мл
TKPro 1 л 305 мл

Поєднання якісних матеріалів, продуманої конструкції та вражаючих експлуатаційних показників роблять TKPro одним із найкращих термосів у світі на сьогодні.

Час збереження температури до 28 годин.

Довговічність — одна з основних характеристик термопосуду Klean Kanteen. Завдяки міцним матеріалам він не втрачає своїх властивостей і надовго зберігає зовнішній вигляд. Лаконічний, практичний дизайн актуальний поза часом. Придбання універсальних та зносостійких речей — найефективніший спосіб знизити навантаження на довкілля. Саме цього прагне компанія Klean Kanteen, яка не тільки виготовляє товари за суворими екологічними стандартами, але й дає на них довічну гарантію.

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Klean Kanteen TKPro 1 л в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета Shale Black, Brushed Stainless, Fairway, Tofu и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!