Кошик порожній
Z SW-KA52HHM
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

термоконтейнер Zojirushi SW-KA52HHM

ID: 47602
Артикул:1678.06.86
  
  
  
  
1920 грн.
Оберіть колір:
Призначення:
Тип:Харчовий термоконтейнер
Размер:95 x 95 x 145 мм
Материал:Нержавіюча сталь
Объем, л:0,52

Харчовий термоконтейнер Zojirushi SW-KA - зручний посуд, який зберігає температуру їжі в будь-яких умовах.

Термоконтейнер виготовлений із високоякісної нержавіючої сталі 18/8, що гарантує його міцність і довгий термін служби. Оснащений вакуумною ізоляцією, він здатний підтримувати бажану температуру їжі протягом тривалого часу, чи то гаряча обідня страва, чи то освіжний холодний напій.

Особливістю цього термоконтейнера є його нова кришка Therma Chamber, спроектована спеціально для максимального збереження тепла. Інноваційна кришка забезпечує герметичне закриття і має вбудовану прокладку, яка унеможливлює витік тепла і підтримує стабільну температуру всередині контейнера.

Завдяки широкій горловині шириною 73 мм, наповнювати термоконтейнер легко і зручно, а також легко очищати його після використання.

Харчовий термоконтейнер Zojirushi SW-KA - це надійний засіб для подорожей, роботи та повсякденного життя, який допоможе завжди насолоджуватися теплою або холодною домашньою їжею незалежно від того, де ви знаходитесь.

 

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Zojirushi SW-KA52HHM в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета Medium Gray и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!