Кошик порожній
D DH552TR
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

шапка Dexshell DH552TR

ID: 42420
Артикул:DH552TR
  
  
  
  
730 грн.
Оберіть розмір:
53-55 см
Призначення:
Тип:шапка
Пол:унісекс
Возрастная группа:дитячі
Материал:100% акрил

Зовнішній шар шапки-це в'язаний акриловий трикотаж. Він забезпечує виробу привабливий зовнішній вигляд, довговічність і зносостійкість. Виробники пропонують два варіанти дизайну шапки цієї моделі: чорно-фіолетові смуги і чорно-помаранчеві смуги. Розмір шапок універсальний і підійде для дітей різного віку.

Зсередини дитяча шапка утеплена за допомогою підкладки з микрофлиса. Цей матеріал часто використовується для дитячого одягу, оскільки він дуже м'який і абсолютно не колеться, дозволяє шкірі «дихати» і добре зберігає тепло.

Однак найбільша відповідальність лягає на середній шар — Porelle. Це мембрана, яка виробляється у Великобританії. Вона забезпечує природну циркуляцію повітря, запобігаючи так званий "парниковий ефект", але захищає від вітру. Саме мембрана відповідальна за водонепроникність шапки Dexshell. Вона пропускає назовні піт, що виділяється шкірою, але затримує будь-яку вологу з зовнішніх шарів. Тому навіть під дощем або мокрим снігом голова дитини в шапці Dexshell Children beanie залишиться сухою.

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Dexshell DH552TR в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета и размеры 53-55 см! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!