Кошик порожній
D Beanie Reflective Logo
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

шапка Dexshell Beanie Reflective Logo

ID: 42413
Артикул:DH373BLKLXL
  
  
  
  
950 грн.
Оберіть колір:
Оберіть розмір:
L/XL (58-60 см)
S/M (56-58 см)
Призначення:
Тип:шапка
Пол:унісекс
Возрастная группа:дорослий
Материал:100% акрил

Модель DexShell Beanie Reflective Logo підійде для спортсменів, рибалок, туристів, а також для представників професій, робочий день яких проходить переважно на вулиці. Вона прекрасно захищає від холоду, не промокає навіть під сильним або триваючим протягом усього дня дощем. А крім того, ця шапка має світловідбиваючі елементи, які покликані підвищити безпеку її власника під час руху по дорозі.

Зовнішній шар шапки-це практично повністю акриловий матеріал, в якому є 2% домішка еластану, що дозволяє пряжі краще зберігати форму і не деформуватися в результаті тривалого носіння. Це дуже зносостійкий матеріал, що сприяє тому, щоб DexShell Beanie Reflective Logo прослужила довго. Колір шапки-чорний. Контрастно виділяється лише логотип і дві вузькі смуги по всьому колу. Ці елементи відбивають світло, за рахунок чого людину в шапці добре видно в світлі фар, ліхтарів або ручних ліхтариків. Дана особливість буде корисною як в місті, так і під час поїздок на природу.

Головним функціональним шаром є середній. Він являє собою дуже тонку мембрану британського виробництва-Porelle. Саме вона робить шапку водонепроникною, оскільки в неї закладена виборча проникність. На практиці це означає, що крізь мембрану будь-яка рідина може пройти тільки в одному напрямку. Вона повернена такою стороною, що піт від шкіри з легкістю буде виведений назовні, але дощ, сніг або будь-яка інша вода не зможуть просочитися всередину. Ці властивості будуть зберігатися до тих пір, поки мембрана залишається цілою, так що шапку необхідно берегти від випадкових проколів і не розтягувати спеціально занадто сильно. Проте, мембрана цієї торгової марки досить еластична, щоб витримати тривалу експлуатацію при нормальних умовах. А два шари тканини добре захищають її від механічних пошкоджень.

Зсередини шапка DexShell Beanie Reflective Logo зроблена з поліестеру з невеликою добавкою еластану. Такий матеріал приємний на дотик, добре зігріває. Він відрізняється хорошою зносостійкістю і дозволить шапці прослужити якомога довше.

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Dexshell Beanie Reflective Logo в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета чорна и размеры L/XL (58-60 см), S/M (56-58 см)! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!