Кошик порожній
B THERMONET HAT
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

шапка Buff THERMONET HAT

ID: 41698
Артикул:BU 115350.707.10.00
  
  
  
  
1050 грн.
Оберіть колір:
Призначення:
Тип:шапка
Возрастная группа:дорослі
Материал:ThermoNet (100% Polyester)

Шапка BUFF® ThermoNet Hat – ідеальне рішення для тих, кому потрібен захист від холоду, але не підходять класичні зимові баффи.
Легкий, добре дихає, з інтенсивним відведенням вологи – зовні дуже схожий на тонкі баффи серії Original BUFF®, але в 4 рази більше тепла.
Найкраще підходить для заходів на відкритому повітрі, де потрібен захист від холоду в поєднанні з інтенсивним влагоотводом, наприклад: туристичні походи, катання на гірських і бігових лижах, скелелазіння, крос-кантрі, їзда на велосипеді або мотоциклі.
Так само відмінно підходить для утеплення в звичайній міській середовищі в осінньо-весняний період.
Власна розробка компанії BUFF®, що поєднує давні традиції в'язки BUFF® з сучасними технологічними волокнами компанії Primaloft.
Як результат - матеріал, надзвичайно легкий і тонкий, зберігає тепло і володіє відмінними вологовідштовхуючими властивостями. Матеріал ThermoNet в 4 рази тепліше, ніж мікрофібра. На 70% виконано з перероблених відходів.
- Матеріал: ThermoNet (100% Polyester)
- Обхват голови: 53 / 62 cm
- Виготовлено в Іспанії

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Buff THERMONET HAT в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета atmosphere pink, coast multi, s-wave blue и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!