Кошик порожній
A Forester Cap
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

шапка Aclima Forester Cap

ID: 48022
Артикул:361033001-20
  
  
  
  
2250 грн.
Оберіть колір:
Оберіть розмір:
one-size
Призначення:
Тип:шапка
Пол:унісекс
Возрастная группа:дорослий
Материал:100 % merino wool

Forester Cap — дуже тепла шапка від норвезького бренду Aclima. На 100% складається з вовни мериноса, має щільне товсте в'язання та подвійний відворот, що зігріває вуха.

Аналогічна до тактичної моделі, що використовують Збройні сили Норвегії (інвентарний номер НАТО 8405-25-135-9376). Виготовлена з матеріалу тієї самої якості, яку Aclima багато років постачає норвезькій армії.

Вовна мериносових овець — один з найтепліших у світі природних матеріалів, значно тепліший за звичайну вовну. Нагріте повітря зберігається у просвітах між тонкими волокнами. Матеріал не лише гріє, а й ефективно відводить вологу, якщо тіло перегрівається й починається потовиділення. Це забезпечує стійке відчуття «сухого комфорту» й робить шапку Aclima ідеальною для динамічної активності в холодну пору.

Ще одна особливість мериносової вовни — м'якість. Шовковиста текстура пряжі ніжна до шкіри, й навіть тривале носіння шапки не викличе свербежу та подразнень. Цю особливість оцінять туристи у тривалих походах, дослідники в експедиціях і всі, хто подовгу перебуває у польових умовах. Шапка також підійде для повсякденного використання у місті, спортивних занять на свіжому повітрі, подорожей.

Особливості шапки Aclima Forester Cap
На 100% складається з вовни мериноса: теплого матеріалу, що дихає. Вовна продовжує гріти у разі намокання.
Щільне товсте в'язання забезпечує максимум тепла й підходить для зимового використання.
Класична текстура «резинка» робить шапку еластичною. Універсальний розмір підходить для обхвату голови від 52 до 62 см.
Подвійний відворот захищає вуха від холоду та вітру.
На маківці шапку зшито шістьма клинами — вона щільно прилягає до голови й не заважає під капюшоном.
Еластична тасьма по контуру не дає шапці ковзати і сповзати.
Можна довго носити між праннями: природний віск ланолін, яким вкрито кожну ворсинку пряжі, перешкоджає розмноженню бактерій та появі запахів, даруючи тривале відчуття комфорту.
Вовна вогнестійка завдяки ланоліну і природному вмісту вологи. Іскри від багаття не завдадуть їй шкоди, а у разі контакту з вогнем волокна не спалахнуть, не оплавляться, а слабенько затліють.
Продукт виготовлено на власному заводі Aclima в Естонії, відповідає міжнародним стандартам якості та безпеки виробництва.

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Aclima Forester Cap в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета Jet Black, Olive Night, Navy Blazer и размеры one-size! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!