Кошик порожній
N Самонадувний килимок двомісний з подушкою CNK2300DZ014 60 мм
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

самонадувний килимок Naturehike Самонадувний килимок двомісний з подушкою CNK2300DZ014 60 мм

ID: 49003
Артикул:6976023926952
  
  
  
  
2990 грн.
Оберіть колір:
Призначення:
Тип:самонадувний килимок
Толщина, мм:60
Вес, г:3600
Материал:тканина Оксфорд 210D, а також спонж
Размеры:192*132*6 см
Размеры в упакованном виде:24*67 см

Килимок самонадувальний двомісний з подушкою Naturehike CNK2300DZ014 - це насамперед про зручність експлуатації виробу. Надувається килимок дуже просто, робиться це за допомогою вбудованих клапанів. Щоб прискорити процес, а також підвищити щільність виробу, можна застосовувати насос.

Характеризується модель наявністю у виробі вбудованої подушки. Вона має окремий насос і його можна використовувати за бажанням. Вигин та розташування цього елемента повністю відповідає вигину шийного відділу хребта, тому сон на такому килимку точно буде комфортним.

Характеризується килимок якісним виконанням. При виробництві килимка використовуються матеріали, які приємні на дотик і відрізняються зносостійкістю, тому можна не переживати про те, що килимок втратить презентабельний зовнішній вигляд або лусне після декількох застосувань.

Особливо слід зазначити зручність перенесення килимка. Виріб досить легкий і в складеному вигляді має невеликі габарити 24*67 см. Килимок поставляється в спеціальному чохлі.

Має килимок привабливий зовнішній вигляд. Він гарно виглядатиме на фото та не зіпсує ландшафтний дизайн у разі використання на території заміського будинку.

Варто відзначити, що цей килимок, що самонадувається, можна стебнути з аналогічним виробом для збільшення спального місця.

Цей виріб ідеально підходить для тих, хто любить виїжджати з друзями на шашлики або просто відпочивати з маленькими дітьми біля річки або озера.

Характеристика

  • Модель - Naturehike CNK2300DZ014
  • Застосування - туризм на кожен день
  • Вага - 3,6 кг
  • Розмір у розкладеному вигляді - 192*132*6см
  • Розмір у складеному вигляді - 24*67 см
  • Колір - бежевий
  • Підходить для 2 людей
  • Є вбудована подушка, яка повністю відповідає вигину шийного відділу хребта
Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Naturehike Самонадувний килимок двомсний з подушкою CNK2300DZ014 60 мм в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета бежевий и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!