Кошик порожній
F FMS 121
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

пальник Fire Maple FMS 121

ID: 48565
Артикул:FMS 121
  
  
  
  
1300 грн.
Призначення:
Тип:Горелка
Наличие шланга:є
Вес, г:246
Мощность:2200W
Время закипания 1 л воды:2мин 50с
Размеры:174 x 70мм
Размеры в упакованном виде:91 x 60мм

Пальник FMS-121 від Fire-Maple з вбудованим вітрозахистом і шлангом.


Головне рішення, при стихії і негоди, для пальника - це захист від вітру. Інтегрований вітрозахист в пальник - рішення кардинальне і більш ефективне.

Повний захист від вітру обумовлений інноваційною розробкою Beehive TM, виконаної із зносостійкого і жароміцного сплаву і завдяки інтегрованому вітрозахисному екрану, що забезпечить роботу навіть при сильному поривчастому вітру, навіть якщо у вас немає вітрозахисного екрану з собою. Beehive TM технологія - це нова сітка конфорки, сконструйована за принципом сот. Ця технологія при нагріванні забезпечує додаткову обтічність залишків вітряних поривів, дійшовших після першого ступеня захисту - вітрозахисного екрану, а також додаткову стійкість полум'я без втрати коефіцієнта корисної дії, забезпечуючи тим самим істотну економію палива.

В розгорнотому вигляді діаметр пальника становить 18 см, що дозволяє ставити досить великий посуд для великої компанії. Але при цьому можна розмістити і кухоль. Гнучкий шланг дозволяє використовувати змінні газові балони віддалено, тим самим при необхідності перевернути газовий балон, щоб використати паливо повністю.

Газовий портативний пальник FMS-121 забезпечений ніпелем, особливою системою запобігання втрати палива при кожному підключенні і від'єднанні змінного балона.


Вага 246г
Потужність 2200Вт
П'єзоподжигу немає
Розмір в згорнутому вигляді 91x60мм
Розмір в розгорнутому вигляді 174x70мм
Відповідає міжнародним стандартам ISO 9001:2000

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Fire Maple FMS 121 в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!