Кошик порожній
B BRS-3000T
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

пальник BRS BRS-3000T

ID: 43734
Артикул:BRS-3000T
  
  
  
  
820 грн.
Призначення:
Тип:Пальник газовий
Вес, г:25
Мощность:1940 Вт
Время закипания 1 л воды:5 хвилин 20 секунд
Материалы:титан

Нагрівач титановий BRS-3000T б'є рекорд за компактністю. Даний пальник важить лише 25 грам, і поміщається на долоні користувача. При цьому вона є досить потужною. А палива споживається не так багато, горіння за рахунок зрідженого газу. Пальник BRS-3000T дозволить вам заощадити до 35% енергії, генерується потужне полум'я. Обертання надає горінню газового полум'я значну силу та температуру згоряння.

Виготовлено мініатюрну модель із застосуванням титанового сплаву та міді. Вона міцна та надійна в експлуатації. Що стосується сплаву титану, то це досить популярний матеріал, що часто задіюється при виробництві у сфері аерокосмонавтики, авіації. Виріб BRS-3000T захищений від іржі, має стійкість до сильного нагрівання. Використовуючи подібний нагрівач, можна швидко та легко впоратися з приготуванням їжі на свіжому повітрі.

Розміри титанового пальника у складеному положенні становлять: 3,7 сантиметри – діаметр, а також 5,2 сантиметри – висота. Її зручно зберігати та переносити у маленькому мішечку. Потужність моделі досягає 1,94 кіловата, а витрата газу становить 13 грамів на один літр рідини для кип'ятіння. Для того, щоб закип'ятити один літр рідини, знадобиться трохи більше п'яти хвилин.

Особливості моделі:

  • ультралегка та мініатюрна за розмірами модель;
  • виготовлена з міцних та надійних матеріалів;
  • не схильна до корозії;
  • потужність складає 1,94 кіловата;
  • функціонує на зрідженому газі;
  • для кип'ятіння 1 літра рідини потрібно 5 хвилин та 20 секунд;
  • дає потужне полум'я, дозволяє економити енергію при горінні.
Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте BRS BRS-3000T в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!