Кошик порожній
N Матрац надувний одномісний з підголовником та вбудованою помпою CNH22DZ027
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

надувной матрас Naturehike Матрац надувний одномісний з підголовником та вбудованою помпою CNH22DZ027

ID: 48919
Артикул:6975641885450
  
  
  
  
3550 грн.
Оберіть колір:
Призначення:
Тип:надувний килимок
Толщина, мм:330
Вес, г:2900
Материал:поліестер
Размеры:180*76*33 см
Размеры в упакованном виде:40 х 45 см

Любите кемпінги чи просто часто виїжджаєте з родиною чи друзями на рибалку? Чи, може, у вас часто залишаються друзі на ночівлю? Тоді вам точно не обійтися без надувного матраца з підголівником. Дана модель відрізняється бездоганними експлуатаційними характеристиками та має попит по всьому світу. У ньому є вбудована помпа – за рахунок цього його експлуатація максимально проста та комфортна. До того ж на підготовку матраца до використання доведеться витратити лише 3 хвилини, що за умов заміського відпочинку надзвичайно зручно.

Матрас має оптимальний розмір у розкладеному вигляді. Його габаритів цілком достатньо для того, щоб на ньому змогла повноцінно відпочити одна людина.

Надувний матрац зручний у транспортуванні. У складеному вигляді він займає лише 40*45 см, тому він не те, що легко поміститися в багажник авто, але і може бути легко розміщений в будь-якому похідному рюкзаку або дорожній сумці. До того ж поставляється матрац у спеціальному чохлі.

Приїхавши на природу, вам не треба буде думати, як підготувати матрац до використання і переживати, а чи не забули ви взяти все необхідне з собою.

Виготовлено матрац із якісних матеріалів. Замовивши цей виріб можна не перейматися тим, що гроші будуть викинуті на вітер і через короткий час треба буде шукати йому заміну. Воно точно прослужить не один рік і йому не страшні мінімальні механічні пошкодження, які можуть залишити на його поверхні невеликі камінці, гілки тощо.

Матрас дарує приємні тактильні відчуття. Виготовлений надувний матрац з ПВХ, тому лягти на нього можна навіть без будь-яких покривал і т.д.

Модель є стандартною і не має будь-яких виїмок під хребет, тому його також можна використовувати як своєрідний килимок для ігор малюків.

Особливо слід відзначити привабливий зовнішній вигляд виробу.

Характеристики

  • Модель - Naturehike CNH22DZ027
  • Застосування - активний відпочинок, туризм на кожен день
  • Колір - бежевий
  • Матеріал - ПВХ
  • Розмір у розкладеному вигляді - 180*76*33см
  • Розмір у складеному вигляді - 40*45 см
  • Вага - 2,9 кг
  • Вбудований насос є
  • Максимальне навантаження - 150 кг
  • Чохол - є
Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Naturehike Матрац надувний одномсний з пдголовником та вбудованою помпою CNH22DZ027 в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета бежевий и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!