Кошик порожній
L Skeletool Silver
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

мультитул Leatherman Skeletool Silver

ID: 43765
Артикул:830920
  
  
  
  
3960 грн.
Призначення:
Тип:Мультитул
Вес, г:142
Материал:нержавіюча сталь
Размеры:100 х 66 мм

Прославлена американська компанія Leatherman випускає безліч унікальних мультифункціональних інструментів, що призначених для різних сфер використання і мають авангардний стильний дизайн. Інструменти цієї фірми відрізняються компактними розмірами, невеликою вагою при збереженні абсолютної повноцінної функціональності усього виробу. Зовні американські мультитули нагадують великі плоскогубці, в ручки яких хитромудро вбудовані декілька різних додаткових повноцінних інструментів. Таке підхід до оформлення виробу дозволяє отримати в одному компактному пристрої безліч різних інструментів, число і вид яких коливається залежно від серії мультитулов. Одна з найпопулярніших ліній мультитулов Leatherman &mdash, що мають стабільний попит; це Leatherman Skeletool. Ця серія відразу впадає у вічі своїм незвичайним дизайном, який дійсно нагадує «скелет» пристрої. Завдяки такому дизайнерському підходу інструменти мають мінімальну вагу при збереженні своєї функціональності. Крім того, унікальний дизайн залучає до цієї серії безліч шанувальників.

Оригінальний дизайн. Легкий «скелетовидний» вигляд виробу досягається шляхом особливого оформлення деталей мультитула. Його складові виконані не з цілісного металу, а мають ряд отворів різних діаметрів. Такий специфічний дизайн робить річ дуже легкою, не позначаючись на міцності та якості роботи. Крім того, незвичайний зовнішній вигляд швидко запам'ятовується і дає виробу додаткову привабливість. Невелика вага — мультитул важить трохи більше 140 грам. Така вага дозволяє постійно носити виріб з собою навіть в кишені легкої куртки або брюк. Компактний розмір в складеному виді — 10 см Цей інструмент відноситься до розряду повнорозмірних, а завдяки своїй компактності поміститься не лише в сумці або боксі для інструментів, але і може постійно знаходиться в кишені будь-якої речі. Гарантія від виробника на 60 місяців говорить про найвищу якість мультитула і його міцності, довгому терміні бездоганної роботи. Кожен, хто придбав інструменти серії Leatherman Skeletool, високо оцінив їх професійні якості та відмінний незабутній дизайн. Випуск мультитулов в подарунковій упаковці робить їх прекрасним подарунком на усі випадки життя.

Характеристики
Кількість функцій: 7
Матеріал клинка: нержавіюча сталь
Матеріал рукояті: нержавіюча сталь
Довжина клинка, мм: 66
Довжина в складеному виді, мм: 100
Вага, г: 142
Комплектація: мультитул, картонна коробка, інструкція
Гарантія: 25

Інструменти
1: острогубці
2: пасатижі
3: кусачки для твердого дроту
4: кусачки звичайні
5: напівсерейторний ніж із сталі 420HC
6: карабін/відкривачка для пляшок
7: великий біт Driver

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Leatherman Skeletool Silver в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!