Кошик порожній
L Charge TTI Plus
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

мультитул Leatherman Charge TTI Plus

ID: 43750
Артикул:832528
  
  
  
  
9680 грн.
Призначення:
Тип:Мультитул
Вес, г:232
Материал:нержавіюча сталь, накладки з титанового сплаву
Размеры:100 х 73,5 мм

Це несумісно, — скажете ви? Лезерман ламає усі стереотипи і доводить, що функціональність може бути витонченою і стильною — такий як мультитул Leatherman Charge Plus TTi. Неможливо собі уявити красивішого і кориснішого чоловічого подарунка!

Узявши в руки мультитул Leatherman Charge Plus TTi, ви вражаєтеся поєднанню максимальної кількості функцій і компактності. Титанові накладки на руків'ї не лише забезпечують комфортне розміщення інструменту в руці, але і

надають мультитулу стильному витонченому вигляду. Шорстка поверхня зводить до мінімуму вірогідність вислизання інструменту з руки. У оновленій версії звичайні кусачки замінені на змінні.

Кількість інструментів в цій моделі максимальна з усієї лінійки повнорозмірних мультитулов Leatherman. У ньому є все, що вимагається для роботи і в повсякденному житті. Інноваційне укладання основних інструментів (без попереднього відкриття мультитула) економить вам час на підготовку мультитула до роботи.

Завдяки такому укладанню основні інструменти тепер довше, а значить ефективніші в застосуванні! Спеціальні отвори дозволяють відкривати леза однією рукою — працювати з таким інструментом ще комфортніше!

Характеристики
Кількість функцій: 19
Матеріал клинка: нержавіюча сталь
Матеріал рукояті: накладки з титанового сплаву
Довжина клинка, мм: 73,5
Довжина в складеному виді, мм: 100
Вага, г: 232

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Leatherman Charge TTI Plus в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!