Кошик порожній
N HC60 V2
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

ліхтарик Nitecore HC60 V2

ID: 42402
Артикул:6-1211_V2
  
  
  
  
3800 грн.
Оберіть колір:
Призначення:
Тип:налобний ліхтарик
Влагозащищенность:IPX-7
Световой поток:1200 люмен
Дальность:130 м
Время работы:680 годин
Источник питания:18650x1, CR123x2, RCR123x2
Вес, г:82
Источник света:OSRAM P9
Материал корпуса:Аерокосмічний алюмінієвий сплав з анодованим покриттям HAIII
Размеры:84 х 36 мм
Количество режимов:8
Комплектация:Ліхтар, акумулятор Nitecore 3400mAh, кабель для зарядки, кільце ущільнювача, кріплення на шолом, запасна силіконова кнопка, інструкція користувача, фірмова коробка
Гарантия, месяцев:5 років
Ударопрочность:1 метр
Угол светового луча:100°

Поліпшена модель сучасного налобного ліхтаря, що заряджається, призначена для тактичного використання - це Nitecore HC60M v2. Однією з головних переваг представленого освітлювального пристрою є наявність на ньому вбудованого NVG кріплення, призначеного для фіксації ліхтаря на тактичних шоломах.

Головною особливістю тактичного налобного ліхтаря є обладнання його більш сучасним та потужним джерелом світла. Завдяки встановленому світлодіоду максимальна випромінювана потужність становить цілих 1200 люмен. Також важливо те, що за такої неймовірної потужності світлового потоку, максимальна дальність світлового потоку становить 130 м.

Незважаючи на те, що тактичний ліхтар в основному використовується в екстремальних умовах і проводити зарядку не завжди буває зручно, і для полегшення даної дії інженерами компанії було вирішено обладнати цей пристрій зарядним портом. Завдяки вбудованому сучасному і надійному порту USB-С, користувач матиме можливість провести безпечну і головне швидку зарядку встановленого всередині елемента живлення. Порт вбудований в самому корпусі ліхтаря, і надійно захищений бічною кришкою, що закручується. Такий ступінь захисту зарядного поту запобігає потраплянню в нього дрібних частинок пилу та вологи, що в результаті продовжує термін його служби. Головною перевагою зарядного порту є можливість відновлення рівня заряду встановленого акумулятора за допомогою будь-якого доступного портативного зарядного пристрою. В якості пристрою для заряджання акумулятора можна використовувати сонячні панелі, автономні електростанції, Power Bank та стандартні адаптери для заряджання, що працюють від мережі 220 В.

За рахунок того, що максимальна потужність, що випромінюється світлодіодом, становить 1200 Люмен, функціями освітлювального пристрою передбачено наявність фірмової технології автоматичного регулювання температури. Завдяки цій функції, ліхтар в автоматичному режимі проводить аналіз температури корпусу та комплектуючих пристрою, і при необхідності шляхом зниження активного рівня яскравості проводить зменшення його температури. Результатом роботи даної функції є збільшення терміну експлуатації всіх комплектуючих, включно елемента живлення із збереженням його поточної продуктивності.

Особливість, на яку варто звернути увагу, це унікальний металевий корпус ліхтаря. Корпус ліхтаря виготовлений з інноваційного аерокосмічного алюмінієвого сплаву, який у свою чергу має гарну міцність, ударостійкість, а також має порівняно невелику вагу. Поверхня корпусу має спеціальне анодоване покриття, нанесене за військовою технологією HAIII, яке створює додатковий захисний шар від утворення корозії.

Тактичний налобний ліхтар запрограмований на роботу в цілих восьми режимах. З усіх восьми режимів, п'ять – це рівні яскравості, та решта трьох, це спеціальні тактичні режими. Управління зазначеними вище режимами реалізована лише однією кнопки управління живленням розміщеної на корпусі ліхтаря. Поверхня кнопки має силіконове покриття, що спрощує його управління як у рукавичках, так і голими руками.

СВІТЛОДІОД
Основна комплектуюча, яка відповідає за випромінювану потужність – це світлодіод. Дана модель освітлювального пристрою обладнана американським світлодіодом OSRAM P9, який, у свою чергу, має не тільки високі показники потужності, але й досить тривалий період експлуатації. Період служби джерела світла, що використовується, становить цілих 50 000 годин безперервного світіння незалежно від обраного режиму роботи.

Завдяки точним цифровим та оптичним технологіям використаних для виготовлення рефлектора та оптичної лінзи, дозволили в результаті отримати неймовірно широкий кут засвіту 100°. Такий кут засвіту дозволяє виключити появу темних зон під час проходження темної невідомої ділянки шляху.

ЕЛЕМЕНТ ЖИВЛЕННЯ
Другим, але й важливим елементом конструкції, який відповідає за стабільну роботу ліхтаря, є його елемент живлення. Рекомендованим джерелом живлення для представленого тактичного налобного ліхтаря є акумулятор 18650, що перезаряджається. Крім елементів живлення 18650, Nitecore HC60M v2 підтримує також стабільну працездатність від акумуляторів CR123/RCR123.

У стандартній комплектації ліхтаря передбачено наявність фірмового літій-іонних акумуляторів 18650 ємністю 3400 мА/год. Під час лабораторних досліджень, максимальний час роботи від елемента живлення, що входить до комплекту, становить цілих 680 годин.

Також стандартними функціями передбачено наявність спеціального індикатора живлення, що дозволяє в режимі реального часу відстежувати заряд і напругу акумулятора.

ОСНОВНІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ІННОВАЦІЇ

Працює на світлодіоді OSRAM P9 з максимальною потужністю 1200 люмен
Максимальна інтенсивність променя 4240 cd та дальність світіння 130 метрів
Оптична система у поєднанні з кристалічним покриттям та "Precision Digital Optics Technology" (PDOT)
Живиться від 1 x 18650 або 2 x CR123 батарей з максимальним часом роботи 680 годин
Один перемикач керує 5 рівнями яскравості та 3 спеціальними режимами
Високоефективний ланцюг постійного струму забезпечує стабільний вихід світла.
Індикатор живлення під перемикачем вказує залишок заряду акумулятора (патент № ZL20122005776.4)
Індикатор живлення може відображати напругу акумулятора (± 0,1 В)
Вбудована схема заряджання літій-іонного акумулятора з портом USB-C
Широкополосна оптична система з кутом освітлення 100°, спеціально розроблена для зовнішніх робіт
Вбудований модуль удосконаленого регулювання температури (ATR) (патент No ZL201510534543.6)
Кут нахилу голови ліхтаря регулюється на 180°
Виготовлений з аерокосмічного алюмінієвого сплаву
Тверде анодування військового класу HA III
Водонепроникний та пилозахищений відповідно до IPX7
Ударостійкість до 1 метра

Характеристики
Потужність світлового потоку: 1200 люмен
Дальність: 130 м
Кольорова температура: Нейтральний
Поверхня рефлектора: Гладка
Матеріал лінзи: Мінеральне скло загартоване
Управління: Кнопка
Кількість режимів: 8
Режими роботи:
Турбо - 1200 люмен - 45 хвилин, Високий - 450 люмен - 2 години 15 хвилин, Середній - 250 люмен - 6 годин 30 хвилин, Низький - 40 люмен - 26 годин, Мінімальний - 1 люмен - 680 годин
Додатковий режим: Строб, SOS, Маяк
Кількість світлодіодів: 1
Спосіб заряду: Зовнішній зарядний пристрій, Від USB
Максимальний час роботи: До 680 годин
Елемент живлення: 18650x1, CR123x2, RCR123x2
Клас захисту: IPX-7
Захист від падіння: До 1 метра
Довжина корпусу: 84 мм
Діаметр корпусу: 35,8 мм
Матеріал корпуса: Аерокосмічний алюмінієвий сплав з анодованим покриттям HAIII
Додатково:
Цифрова стабілізація струму, Захист від перезаряду, Захист від перерозряду, Захист від короткого замикання, Вбудований порт для зарядки, Захист від зворотної полярності
Гарантія: 5 років
Вага: 82 г
Комплектація:
Ліхтар, акумулятор Nitecore 3400mAh, кабель для зарядки, кільце ущільнювача, кріплення на шолом, запасна силіконова кнопка, інструкція користувача, фірмова коробка

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Nitecore HC60 V2 в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета Black и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!