Кошик порожній
B BRS-17K
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

адаптер BRS BRS-17K

ID: 48073
Артикул:BRS-17K
  
  
  
  
500 грн.
Призначення:
Тип:Розгалужувач на три балони
Вес, г:95
Размеры:168 х 38 мм
Материалы:алюміній, мідь

Перехідник BRS-17K здатний розширити варіанти використання паливного балона завдяки наявності універсального різьбового клапана та одразу трьох вихідних отворів. До кожного з них можна підключити по газовій лампі або одночасно три газові пальники, коли необхідно швидко приготувати їжу на велику групу людей. Якщо і в цьому випадку кількості виходів недостатньо, до перехідника можна підключити ще один аналогічний аксесуар, збільшивши кількість вихідних отворів до п'яти.

BRS-17K виготовлений із міцних металів: міді та алюмінієвого сплаву. Характерними особливостями даних матеріалів є стійкість до зносу та окислення, тому різьблення не сточується, не іржавіє, а сама конструкція не деформується при падіннях та механічних впливах.

Розміри перехідника складають 168 х 38 міліметрів, тому його можна носити у кишені рюкзака або у чохлі для транспортування разом із пальником. Вага моделі не перевищує 95 грамів.

Характеристики:

  • функціональний перехідник із трьома вихідними отворами;
  • можливість одночасного підключення кількох ламп та пальників;
  • тип балона – різьбовий;
  • матеріали – алюміній, мідь;
  • розміри – 168 х 38 міліметрів;
  • вага – 95 грамів.
Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте BRS BRS-17K в экипировочном центре Туркул с доставкой по Украине. В наличии есть цвета и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!