Кошик порожній
W Точилка механічна Benchtop Whetstone Sharpener WSBCHWHT-I
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

точило Work Sharp Точилка механічна Benchtop Whetstone Sharpener WSBCHWHT-I

ID: 47503
Артикул:WSBCHWHT-I
  
  
  
  
2270 грн.
Призначення:
Тип:Точилка механічна
Материал точила:точильний камінь з подвійною зернистістю
Применяется для ножей типа:ножі

Точилка Work Sharp Benchtop точильний камінь - це точильний камінь з подвійною зернистістю, керований під кутом, для заточування ножів і інструментів з тонкими краями.

Точильний камінь з оксиду алюмінію з зернистістю 1000 і 6000 грит створює неймовірно гострі краї. Використовуйте зернистість 1000 грит для заточування і відновлення кромки, потім 6000 грит, щоб створити дуже чисту кромку та оздоблення поверхні. Підстава для заточування забезпечує стійку платформу і покращений контроль води для зменшення безладу і більш швидкого прибирання.

Протиковзкі ніжки забезпечують безпечний і стабільний процес заточування.

Кутові направляючі забезпечують точність для збереження кромки, що прискорює і спрощує заточку. Напрямні для заточування взаємозамінні під кутом 15° або 17° і є необов'язковими, додаткові напрямні для заточування 20° і 25° продаються окремо.

Заточування кухонних ножів всіх типів, також може використовуватися для кишенькових і туристичних ножів. Кутові напрямні і підстава для контролю води забезпечують точність, стабільність і більш чисту і чудову заточку порівняно з іншими системами заточування на водній основі.

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Work Sharp Точилка механчна Benchtop Whetstone Sharpener WSBCHWHT-I в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!