Кошик порожній
A StreamWool 400 Longs
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

термоштани Aclima StreamWool 400 Longs

ID: 47969
Артикул:108901
  
  
  
  
6525 грн.
Оберіть колір:
Оберіть розмір:
Призначення:
Тип:термоштани
Пол:унісекс
Возрастная группа:дорослі
Назначение:зимові походи, альпінізм, полювання і риболовля
Температурный режим:-20°C / +5 °C
Материал:96% вовна мериноса Woolmark, 4% еластан

Дуже тепла двостороння термокофта від норвезького бренду Aclima. Працює як перший, натільний шар одягу. Сторони з різною фактурою дозволяють варіювати ступінь утеплення: ребристим боком до тіла кофта дає більше тепла, гладким — краще відводить вологу.

Тканина на 96% складається з вовни мериноса і має дуже високу щільність — 400 г/кв.м. Унікальність матеріалу StreamWool — у трубчастій структурі. Мініатюрні поздовжні канали затримують багато повітря, а отже й тепла, особливо якщо прилягають до тіла. Серія Aclima StreamWool вийшла у 2023 році, на сьогодні це одна з найтепліших моделей термобілизни в лінійці бренду й на ринку загалом.

Вовна мериноса, перебуваючи на мінімальній відстані від шкіри, виступає терморегулятором. Гріє, коли ви нерухомі, а коли тіло розігрівається у русі, відводить зайву вологу й підтримує відчуття «сухого комфорту». Зберігає тепло навіть у разі намокання. Завдяки природній бактеріостатичності перешкоджає появі запаху, тому білизна не потребує частого прання. Властивості вовни мериноса роблять речі Aclima незамінними у тривалих походах та експедиціях.

Найкраще застосування: зимові походи, альпінізм, полювання і риболовля.

Особливості

  • Фірмове вʼязання StreamWool — мʼякий двосторонній трикотаж із функціональними повітряними каналами.
  • Гладким боком до тіла тканина дає стандартну терморегуляцію. Перевернувши одяг рельєфом до тіла, ви отримуєте додаткове утеплення завдяки накопиченню повітря у каналах.
    96% вовни мериноса у складі тканини поєднують утеплення, терморегуляцію і виняткову м‘якість. Еластан входить до складу манжетів і горловини.
  • Щільність тканини – 400 г/кв.м. Дуже висока щільність оптимальна для тривалого, малорухливого перебування на холоді.
  • Товщина волокна 19.5 мк робить матеріал значно м'якшим за звичайну овечу вовну. З волокон аналогічної товщини складається термобілизна серії Aclima WarmWool.
  • Стандартна посадка (regular fit) прилягає до тіла й водночас забезпечує вільний кровообіг.
  • Виріз під горло зберігає більше тепла порівняно з класичною горловиною. Зручно носиться під верхнім одягом з високим коміром, бафом, балаклавою або шарфом.
  • Щільне в’язання на манжетах захищає запʼястя, зону підвищених тепловтрат. Зручно заправляється в рукавички.
  • Вставки матеріалу WarmWool додано для практичності. Два шари WarmWool на плечах збільшують комфорт під рюкзаком. Одинарний шар під руками покращує вентиляцію.
  • Подовжена спинка надійно закриває поперек, не підсмикується під час активного руху.
    Анатомічний крій: чоловіча й жіноча моделі враховують особливості тілобудови кожної статі. Одяг добре сидить і не сковує рухів.
  • Пласкі шви запобігають натиранню навіть при тривалому носінні: під рюкзаком, обтислим одягом тощо.
  • Кофта довговічна і проста у догляді. Природний віск ланолін, яким вкрито кожну ворсинку пряжі, перешкоджає розмноженню бактерій та появі запахів. Кофту можна довго носити між праннями, а для проміжної гігієни достатньо провітрювати.
  • Продукт виготовлено в Європі згідно з міжнародними стандартами якості й безпеки виробництва.
  • Високоякісна вовна походить з новозеландських ферм, сертифікованих за системою ZQRX. Сертифікат засвідчує етичне поводження з тваринами і ведення відновлювального господарства, яке не шкодить екосистемі, а навпаки реабілітує її.
Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Aclima StreamWool 400 Longs в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета Green Gables и размеры M, L, XL! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!