Кошик порожній
S Womens PhD Slopestyle Light Ifrane
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

термошкарпетки Smartwool Womens PhD Slopestyle Light Ifrane

ID: 48142
Артикул:SW 01376.092-S
  
  
  
  
1248 грн.
Оберіть колір:
Оберіть розмір:
Призначення:
Тип:Лижні термошкарпетки
Пол:жіноча
Возрастная группа:дорослий
Материалы:59% Merino Wool, 39% Nylon, 2% Elastan

Шкарпетки Smartwool Wm's PhD Slopestyle Light Ifrane - професійні шкарпетки призначені для сноубордисток трюкачів, які швидше катаються в парку ніж на швидкості.. 

Зроблені з вовни мериносів, дуже теплі і комфортні. Внутрішнє пошкодження на носку і п'яти для амортизації і забезпечення максимального комфорту. Еластичний підтримуючий бандаж навколо стопи. Поєднують перевірені століттями натуральні матеріали і сучасні функціональні волокна. Шкарпетки зроблені з використанням новітньої технології 4 Degree™, яка відповідає за ідеальну посадку носка на нозі і виключає ймовірність сповзання і утворення складок. Сітчасті відчини для повітропроникності допоможуть швидко вивести вологу. А технологія Indestructawool ™ використовує запатентований метод виготовлення для виняткової довговічності і комфорту.

Серія шкарпеток PhD® (Performance in the Highest Degree-продуктивність найвищою мірою) - розроблена спеціально для активностей з інтенсивними навантаженнями. Шкарпетки в цій серії відрізняються наявністю особливих вентиляційних сітчастих зон для правильної терморегуляції і відведення вологи. Таким чином вашим ногам завжди буде сухо і комфортно.

Шкарпетки SmartWool виконані з волокон натуральної овечої вовни, в якості основи плетіння використовуються нейлонові нитки-стійкі, міцні і довговічні. Внутрішній шар шкарпеток виконаний з супертонкої вовни мериноса. Високоякісна шерсть Merino Wool добре зберігає тепло, знижує стомлюваність м язів, дозволяючи витримувати підвищені навантаження, добре вбирає вологу і перешкоджає виникненню неприємного запаху. 

Зовнішній шар з поліаміду запобігає появі мозолів і забезпечує максимальну зносостійкість. Особлива, більше м'яка і щільна, зона в області пальців, добре амортизує, захищає від подразнень і натоптишів. Додаткова зона з лайкри на підйомі стопи не дозволяє носку сповзати і збиратися «гармошкою» і забезпечує хороше ковзання під час надягання взуття, комфорт і надовго зберігає зовнішній вигляд. 

Smartwool Wm's PhD Slopestyle Light Ifrane

  • Щільність Light: допоміжні зони з підвищеною щільністю матеріалу для амортизації і більшого комфорту (в області пальців ,на всій підошві, на п'яти і в області гомілки)
  • Використовуються плоскі шви за технологією Virtually Seamless™ для захисту від натирання
  • 14 " Загальна висота
  • Більш широкий рант для надійної посадки і комфорту
  • Технологія 4 Degree™ для ідеальної посадки і хорошого прилягання носка, з еластичною підтримкою зводу стопи і щиколотки
  • Технологія Indestructawool™ для посилення зносостійкості і міцності носка в зонах максимального тертя

Склад: 59% Merino Wool, 39% Nylon, 2% Elastan.

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Smartwool Womens PhD Slopestyle Light Ifrane в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета Deep navy и размеры S, M! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!