Кошик порожній
N Шкарпетки високі швидковисихаючі CNH23WZ089
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

термошкарпетки Naturehike Шкарпетки високі швидковисихаючі CNH23WZ089

ID: 49429
Артикул:6975641882558
  
  
  
  
250 грн.
Оберіть колір:
Оберіть розмір:
М (36-39)
L (40-43)
Призначення:
Тип:Шкарпетки для трекінга
Пол:Унісекс
Возрастная группа:дорослий
Материалы:CoolMax (37.6%), нейлон (33.4%), бавовна (23.1%), спандекс (5.9%)

Naturehike представляє високі шкарпетки, створені для забезпечення максимального комфорту в різних умовах. Виготовлені з тканини Coolmax, вони ефективно відводять піт і зайву вологу з поверхні шкіри, підтримуючи стопу в сухості та комфорті. Завдяки своїй швидковисихаючій тканині, ці шкарпетки запобігають появі неприємного запаху та забезпечують ногам відчуття свіжості.

Висока модель шкарпеток з підйомом на 90° забезпечує природне прилягання на ногу. Це запобігає ковзанню п'яти та гарантує, що шкарпетки не скочуються біля підйому, не тиснуть на кровообіг і не спричиняють дискомфорт.

Особлива увага приділяється посиленому захисту п'яти, що запобігає натиранню стопи та забезпечує додаткову підтримку для ахіллового сухожилля.

Шкарпетки Naturehike також вирізняються високим рівнем захисту від утворення ковтунців, завдяки щільнішому сплетінню ниток. Це гарантує їхній довгий термін служби, навіть за інтенсивного використання в умовах активного відпочинку.

Для догляду за шкарпетками рекомендується ручне або машинне прання за температури до 30°C. Сушіть їх у вертикальному положенні, уникайте використання відбілювача, не прасуйте і не піддавайте хімчистці. Ці прості заходи допоможуть зберегти якість і функціональність шкарпеток протягом тривалого часу, забезпечуючи вам максимальний комфорт під час активних пригод.

Характеристики:

  • Тип: Високі
  • Швидковисихаюча модель
  • Підйом 90°
  • Посилений захист п'яти
  • Високий рівень захисту від утворення катишків
  • Склад: Тканина Coolmax
  • Розмір: M
  • Колір: Сірий
Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Naturehike Шкарпетки висок швидковисихаюч CNH23WZ089 в экипировочном центре Туркул с доставкой по Украине. В наличии есть цвета сірий и размеры М (36-39), L (40-43)! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!