Кошик порожній
A WarmWool Socks
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

термошкарпетки Aclima WarmWool Socks

ID: 25400
Артикул:356013001-28
  
  
  
  
1305 грн.
Оберіть колір:
Оберіть розмір:
40-43
36-39
44-48
Призначення:
Тип:Термошкарпетки
Пол:унісекс
Возрастная группа:дорослий
Материалы:вовна мериноса 65%, поліамід 33%, лайкра 2%

Aclima WarmWool Socks — теплі функціональні шкарпетки для зими й холодного міжсезоння. Мають середньо товсте в'язання з посиленням на стопах. Дуже м'які, не викликають зуду й подразнення, не натирають.

Складаються з 65% вовни мериносових овець, а також міцних синтетичних волокон. Завдяки вовняному махровому вивороту гріють краще, ніж шкарпетки звичайної в'язки, ефективно відводять вологу, зберігають тепло навіть у разі намокання. Міцні та прості у догляді.

Підійдуть для туризму, спорту, повсякденних активностей. Стануть знахідкою для мисливців, рятувальників, військових — усіх, хто змушений подовгу носити взуття й чиї стопи особливо потребують комфорту.

Особливості термошкарпеток Aclima WarmWool
Матеріали
Високий вміст вовни мериноса. Матеріал має всі переваги традиційної овечої вовни (теплий, паропроникний, бактеріостатичний, гіпоалергенний), при цьому відрізняється особливою м'якістю.
Створюють відчуття «сухого комфорту» завдяки природній властивості вовни відводити вологу, коли температура на поверхні тіла росте.
Продовжують гріти у разі намокання. Вовна може вбирати вологу аж до 30% своєї маси і при цьому не бути мокрою на дотик, зберігаючи термічні властивості.
Синтетичні волокна входять до складу верхнього шару шкарпеток і відповідають за щільне прилягання без стискання, відсутність складинок. Синтетика дозволяє зробити шкарпетки Aclima товстішими й міцнішими, ніж ті, що виготовлено зі 100% вовни.
Конструкція
Еластичний трикотаж із теплим махровим виворотом — фірмова розробка Aclima. Вовняні петельки затримують багато повітря й забезпечують ефективну терморегуляцію. А також приємно амортизують під час ходи.
Змінна щільність та еластичність у різних функціональних зонах: для посилення п'яти та миска, запобігання натиранню ахілу, надійної фіксації на стопі, вентиляції.
Міцна вовняна підошва не лише зігріває стопу, а й збільшує термін служби шкарпеток.
Компресійні зони на щиколотці та підйомі підтримують стопу й запобігають зміщенню шкарпетки під час руху.
Сітчасте в'язання на плесні дозволяє випаровуватися зайвому теплу — нога менше пріє й не набрякає.
Мінімалістичний шов на миску делікатно контактує зі шкірою. Шкарпетки не натирають навіть якщо довго носити їх, не знімаючи.
Висока халява підходить для високого взуття й захищає від натирання твердими краями черевиків.
Еластична трикотажна гумка м'яко обіймає ногу, не перетискаючи.
Шкарпетки прості у догляді. Вовна перешкоджає розмноженню бактерій і має природну властивість самоочищуватися. Тому шкарпетки можна довго носити між праннями.
Виготовлено у Португалії згідно з міжнародними стандартами якості та безпеки виробництва.

Характеристики
Стать: чоловіча, жіноча
Вік: дорослі
Висота шкарпетки: crew (до середини гомілки)
Склад: вовна мериноса 65%, поліамід 33%, лайкра 2%
Сезон: осінь, зима, весна

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Aclima WarmWool Socks в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета Black, Olive Night/Dill/Marengo и размеры 40-43, 36-39, 44-48! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!