Кошик порожній
F Реглан Power GRID L2
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

термофутболка д/р Fahrenheit Реглан Power GRID L2

ID: 45297
Артикул:FAPG07306S/R
  
  
  
  
1806 грн.
Оберіть колір:
Оберіть розмір:
М/R
М/L
L/R
L/L
XL/R
XL/L
XXL/R
XS/R
S/L
Призначення:
Тип:Реглан
Пол:чоловіча
Возрастная группа:дорослий
Температурный режим:всесезонна
Материал:Polartec® Power Grid ®
Вес ткани:231 г/м2

Реглан Fahrenheit POWER GRID L2 KHAKI з еластичного матеріалу Polartec® Power Grid® - ідеальний вибір як другий шар для високої рухової активності та прохолодної погоди. Цей матеріал має спеціальні насічки на ворсистій внутрішній стороні, що забезпечує відмінну дихальність та ефективне вологовідведення. Як результат, ви залишаєтеся сухими та комфортними навіть під час інтенсивної фізичної активності.

Крім того, реглан виготовлений з високоякісних матеріалів, таких як еластична нитка COATS, що забезпечує довговічність та зносостійкість. За допомогою антибактеріальної технології Odor Resistant®, цей реглан також запобігає появі неприємних запахів.

Завдяки плоским швам та облягаючому анатомічному крою, цей реглан надзвичайно зручний та приємний до тіла. Якщо ви шукаєте надійний та функціональний реглан, то Polartec® Power Grid® - ваш найкращий вибір

У поєднанні зі штанами Fahrenheit POWER GRID L2 KHAKI, ви отримаєте чудовий комплект якісної функціональної термобілизни другого шару.

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Fahrenheit Реглан Power GRID L2 в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета khaki и размеры М/R, М/L, L/R, L/L, XL/R, XL/L, XXL/R, XS/R, S/L! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!