Кошик порожній
F Реглан Power Dry
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

термофутболка д/р Fahrenheit Реглан Power Dry

ID: 43933
Артикул:FAPD01307S/R
  
  
  
  
1313 грн.
Оберіть колір:
Оберіть розмір:
M/Reg
M/Long
L/Reg
L/Long
XL/Reg
XXL/Reg
Призначення:
Тип:Реглан
Пол:чоловіча
Возрастная группа:дорослий
Температурный режим:всесезонна
Материал:Polartec® Power Dry®
Вес ткани:125 г/м2

Вдале рішення як для спекотної сонячної, так і для прохолодної погоди. Ідеальний базовий натільний шар, футболка з довгим рукавом, анатомічним кроєм і плоскими швами із бікомпонентного матеріалу Polartec®Power Dry®, здатного високоефективно відводити вологу від тіла, залишаючи шкіру сухою, дуже добре дихаючого і швидко сохнучого.

Концепція Silkweight® передбачає перед собою задум створити тканину, не тільки наділену певними характеристиками, а й таку, яку буде комфортно носить під час будь-яких фізичних навантажень, які провокують активне потовиділення.

Натомість антибактеріальна технологія Odor Resistant® має пролонгуючу дію, запобігаючи появі неприємного запаху впродовж тривалого часу, що стає у нагоді, коли відсутня можливість змінити одяг протягом днів, а деколи і тижнів.

Саме тому Power Dry® Silkweight® така тонка, гладка і приємна до тіла тканина з неймовірними вентиляційними властивостями.

В комбінації з ШТАНИ PD COYOTE ви отримаєте комплект якісної функціональної термобілизни першого шару.



Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Fahrenheit Реглан Power Dry в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета coyote и размеры M/Reg, M/Long, L/Reg, L/Long, XL/Reg, XXL/Reg! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!