Кошик порожній
F БОЙОВА СОРОЧКА UBACS FR
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

термофутболка д/р Fahrenheit БОЙОВА СОРОЧКА UBACS FR

ID: 49153
Артикул:FAMC18743S/R
  
  
  
  
5250 грн.
Оберіть колір:
Оберіть розмір:
S/R
M/R
M/L
L/R
L/L
XL/R
XXL/R
Призначення:
Тип:БОЙОВА СОРОЧКА
Пол:чоловіча
Возрастная группа:дорослий
Материал:57% Nylon, 43% Cotton; 68% Modacrylic, 29% Rayon, 3% Spandex
Вес ткани:185г/ м2

Бойова сорочка UBACS FR MultiCam® - це військовий одяг, розроблений спеціально для носіння під бронежилетом або камуфляжною розвідувальною екипіровкою.

Виготовлена на основі комбінованої конструкції з дихаючих та зносостійких матеріалів, які забезпечують максимальний комфорт та захист.

Рукава та комір сорочки виготовлені з міцної зносостійкої тканини Milliken® NYCO Hot Weather Rip-Stop MultiCam®, тоді як торс складається з дихаючої, вогнестійкої тканини Polartec Power Dry® FR. Ця комбінована конструкція забезпечує захист, безпеку та комфорт під час бойових дій.

Технологія одягу "HOT WEATHER" (спекотна погода) використовується для створення одягу, який забезпечує комфорт під час високих температур.
Має властивості бездоганної вентиляції, які забезпечують постійний потік повітря, що дозволяє швидко виводити вологу з поверхні тіла.

Принтована ділянка сорочки оброблена технологією NIR® Ця технологія дозволяє зменшити рівень відбиття світла та рентгенівських променів, що забезпечує меншу можливість виявлення об'єкту за допомогою спеціальних пристроїв, таких як інфрачервоні прилади нічного бачення.

Сорочка також має дві кишені на рукавах для зберігання різних аксесуарів, регульовані по ширині манжети та систему підвороту рукава з надійною фіксацією по довжині. Крім того, на обох рукавах є велкро для кріплення патчів та ніша для письмової ручки.

Загалом, бойова сорочка UBACS є ідеальним вибором для військових, поліцейських та інших службовців, які потребують надійного та комфортного захисту в умовах бойових дій. Вона є відмінним прикладом сучасного військового одягу, який забезпечує безпеку та комфорт у будь-яких умовах.

  • Рукова та комір виготовлені з тканини Milliken® NYCO Hot Weather Rip-Stop MultiCam®
  • Hot Weather - Комфорт під час високих температур.
  • Дві місткі зовнішні кишені на рукавах
  • Комір на блискавці YKK®
  • Принтована ділянка сорочки оброблена технологією NIR®
  • Рукова з системою комфортного підгортання.
  • Торс з вогностійкої тканини Power Dry® FR
Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Fahrenheit БОЙОВА СОРОЧКА UBACS FR в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета MULTICAM® и размеры S/R, M/R, M/L, L/R, L/L, XL/R, XXL/R! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!