Кошик порожній
S Tactical ST-118
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

сумка Smartex 3P Tactical ST-118

ID: 44035
Артикул:ST247
  
  
  
  
360 грн.
Призначення:
Тип:Підсумок
Вес, г:100
Размеры:16 x 14 x 3 см
Материалы:900D Oxford

Підсумок Smartex 3P Tactical ST-118 підходить для військових, працівників правоохоронних структур, риболовів, мисливців, для виживання. Завдяки високоякісному матеріалу Oxford 900D зі спеціальним напиленням суттєво зменшений вплив вологи на речі, що знаходяться у підсумку. Тканина характеризується своєю міцністю та стійкістю до тривалого використання. 

Тактичний підсумок Smartex має невелику вагу - 103 грами. Його можна закріпити на рюкзаку або на ремені. Розрахований для розміщення необхідних речей, що мають бути під рукою.

Присутній один основний відділ на блискавці. На фронтальній стороні підсумка розташована липучка - "велкро під патч", для кріплення шевронів та патчів. У наявності спеціальна система кріплень MOLLE, завдяки чому можна закріпити додаткове спорядження.

Система MOLLE - сучасна система кріплення на спорядженні, що широко використовується серед військових НАТО, особливо популярна серед військових Британії та США. 

Характеристики:

  • Розміри: 16*14*3 см
  • Матеріал: 900D Oxford
  • Вага: 0.103 кг

Особливості:

  • Водостійкість
  • Липучка - Велкро під патч
Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Smartex 3P Tactical ST-118 в экипировочном центре Туркул с доставкой по Украине. В наличии есть цвета и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!