Кошик порожній
S Tactical 3 ST-032
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

сумка Smartex 3P Tactical 3 ST-032

ID: 44038
Артикул:ST234
  
  
  
  
462 грн.
Призначення:
Тип:Підсумок аптечка
Вес, г:250
Размеры:20 x 15 x 9 см
Объем, л:3
Материалы:900D Oxford

Підсумок аптечка тактична Smartex 3P Tactical 3 ST-032 підходить для військових, працівників правоохоронних структур, риболовів, мисливців, для виживання. Завдяки високоякісному матеріалу Oxford 900D зі спеціальним напиленням суттєво зменшений вплив вологи на речі, що знаходяться у підсумку. Тканина характеризується своєю міцністю та стійкістю до тривалого використання. 

Підсумок Smartex ST-032 - це індивідуальна аптечка першої допомоги (IFAK – Individual First Aid Kit), яка необхідна для розміщення медикаментів та медичних інструментів для надання першої медичної допомоги. 

Орієнтовний об'єм тактичної аптечки Smartex складає 3 літри. Має невелику вагу - 250 грамів.   

Тактична аптечка Smartex кріпиться на рюкзак або на ремінь. Всередині можна зручно розміщувати лікарські засоби, які необхідно мати під рукою. На внутрішній стороні підсумка розташовані D-кріплення.

Основний відділ сумки аптечки відкривається за допомогою фіксатора на фастексі та блискавки.

На фронтальній стороні підсумка розташована липучка - "велкро під патч" для кріплення шевронів та патчів. Підсумок аптечка Smartex оснащений системою MOLLE для додаткового кріплення спорядження. 

Система MOLLE вважається стандартом для більшості американських військових. Це сучасна система кріплення на спорядженні, що широко використовується серед військових НАТО, особливо популярна серед військових Британії та США.

Аптечка продається без медичного наповнення.

Характеристики:

  • Розміри: 20*15*9 см
  • Матеріал: 900D Oxford
  • Об'єм: 3 л
  • Вага: 0.25 кг

Об'єм вказано орієнтовно!

Особливості:

  • Водостійкість
  • Липучка - Велкро під патч
Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Smartex 3P Tactical 3 ST-032 в экипировочном центре Туркул с доставкой по Украине. В наличии есть цвета и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!