Кошик порожній
S Tactical 1 ST-091
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

сумка Smartex 3P Tactical 1 ST-091

ID: 44023
Артикул:ST251
  
  
  
  
360 грн.
Оберіть колір:
Призначення:
Тип:Підсумок
Вес, г:200
Размеры:17 х 12 х 7см
Объем, л:1
Материалы:900D Oxford

Підсумок Smartex 3P Tactical 1 ST-091 підходить для військових, працівників правоохоронних структур, риболовів, мисливців, для виживання. Завдяки високоякісному матеріалу Oxford 900D зі спеціальним напиленням суттєво зменшений вплив вологи на речі, що знаходяться у підсумку. Тканина характеризується своєю міцністю та стійкістю до тривалого використання. 

На блискавках розміщені безшумні пулери, які не створюють додаткового шуму під час тренувань, бігу чи ходьби. Орієнтовний об'єм тактичного підсумку Smartex складає 1 літр. Має невелику вагу 0.2 кг.   

Тактичний підсумок Smartex можна закріпити на рюкзаку або на ремені. Розрахован для розміщення необхідних речей, що мають бути під рукою. Присутні два основних відділа на блискавках, з додатковим внутрішнім відділом під телефон або під дрібні речі. З передньої сторони є невелика кишеня на фастексі, також є відділ для ручки чи для маленького ліхтарика. До верхньої частини підсумку можна закріпити карабін. 

Підсумок Smartex 3P Tactical можна носити через плече завдяки подовженому ременю, який за необхідності можна пристібнути.

У комплектацію входить наплічний ремінь.

Характеристики:

  • Розміри: 17*12*7см
  • Матеріал: 900D Oxford
  • Об'єм: 1 л
  • Вага: 0.2 кг

Об'єм вказано орієнтовно!

Особливості:

  • Водостійкість
  • Додатковий ремінь у комплекті
  • Безшумні пулери на блискавках
Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Smartex 3P Tactical 1 ST-091 в экипировочном центре Туркул с доставкой по Украине. В наличии есть цвета jungle camouflage, jungle digital camouflage и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!