Кошик порожній
F FH11S-BK
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

складаний ніж Firebird by Ganzo FH11S-BK

ID: 43810
Артикул:FH11S-BK
  
  
  
  
1160 грн.
Оберіть колір:
Призначення:
Тип:Складаний ніж
Длина лезвия:78 мм
Вес, г:101
Материал лезвия:D2
Материал рукояти:G10
Толщина лезвия:2.9 мм
Гарантия, месяцев:12

Новинка від GanzoFirebirdFH11S являє собою копію ножа FH11, вже знайомого покупцям. Однак ця новинка трохи менше по довжині. Якісний EDC-варіант, з прямою рукояттю і клинком популярного типу normal blade. Така форма леза трапляється досить часто, і його затребуваність обумовлена універсальністю застосування. Він годиться і для проколювання, і для нарізки. Що стосується ножа FH11S, то він сподобається любителям активного проведення часу. Ви можете брати з собою цей ніж в туристичний похід, на вилазку, в подорож і поїздку, а можете застосовувати суто вдома. У всіх випадках власник екземпляра FH11S залишиться задоволений його компактністю, елегантністю, ефективністю і практичністю. Поговоримо про ніж детальніше.

Що особливо примітно в ножі, так це сталь клинка. Твердість моделі досягає 60 одиниць Роквелла. Це один з найбільш високих показників для даного типу інструментів. Прекрасний, надійний ніж, адаптований до механічних навантажень. Металевий сплав леза має марку D2. Це сталь високої якості, захищена від корозії, вельми міцна. З таким компонентом ножі отримують твердість, витривалість, і радують споживача бездоганною надійністю. Матеріалом ручки ножа послужив склотекстоліт G10. Сучасний, з хорошими користувацькими якостями, стійкий до води і температурних впливів. Також запросто забарвлюється. Ручка ножа виготовлена з дотриманням ергономіки, зручна за формою, і не вислизне під час використання. Кольори ручки-Чорний, зелений, сірий.

Ніж оснащений металевою кліпсою, за рахунок чого його застосування стає ще більш зручним. Ви можете зафіксувати ніж на кишені, на ремені, причепити його до сумки або рюкзаку. З досвіду використання колишніх виробів від Ganzoможно стверджувати, що ножі мають прекрасну механікою. Вони безпечні в застосуванні, легко відкриваються і закриваються. Замком для даної моделі служить конструкція типу Flipper. Складні ножі знайшли чималу популярність у користувачів. Компактні, зручні, легкі.

Розміри FH11S: довжина становить 18,4 сантиметра, довжина леза – 7,8 сантиметра, Товщина клинка – 2,9 міліметра. Вага виробу становить 82 грами. Слід акцентувати, що це міцний ніж, і ви запросто на нього зможете покластися. Модель зносостійка, належним чином збалансована. Колишні подібні ножі демонстрували хороші ріжучі властивості на практиці. Варто відзначити, що сталь марки D2, використовувана в багатьох таких виробах, довго утримує заточку. Ще одна перевага-Обробка поверхні ножів. Лезо моделей захищене від появи дрібних подряпин і незначних потертостей. Воно зберігає зовнішній вигляд і після довгої експлуатації. Якщо вас цікавить якісний ніж для щоденного носіння, то ця новинка від Ganzo– саме те. Вона стане в нагоді і в міських умовах, і в польових і похідних, при цьому, в догляді ніж невибагливий, а практична його користь очевидна.

Характеристики моделі:

тип-складаний
клинок форми normal blade;
лезо зі сталі D2;
ручка зі склотекстоліту G10;
довжина моделі-18,4 сантиметра;
довжина леза-7,8 сантиметра;
важить ніж 82 грами;
Товщина клинка-2,9 міліметра;
твердість леза становить 60 одиниць Роквелла.

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Firebird by Ganzo FH11S-BK в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета Black и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!