Кошик порожній
T 25-21 UL/D/GB (1.75 / 1.5 л)
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

пальник Trangia 25-21 UL/D/GB (1.75 / 1.5 л)

ID: 41982
Артикул:127251
  
  
  
  
9270 грн.
Призначення:
Тип:Пальник газовий із набором посуду
Наличие шланга:є
Вес, г:1215
Мощность:2100 Вт
Время закипания 1 л воды:3,5 хв
Размеры:105 x 220 мм
Гарантия, месяцев:12
Материалы:композит Duossal 2.0

Набір похідної кухні, який складається із двох казанків, пательні, вітрозахисту з двох компонентів та газового пальника. 

Виготовлений із надійного і довговічного композиту алюмінію та сталі Duossal 2.0.

Вітрозахист Trangia складається з двох частин, між якими вкладається газовий пальник. Верхня частина з усіх боків захищає полум’я від вітру й не дає розсіюватися теплу. Нижня забезпечує потужний приплив повітря, що надходить крізь перфорацію й живить вогонь. Усе разом утворює похідну плиту, на якій можна не лише кип’ятити воду, а й готувати повноцінні страви: супи, каші, рагу. Дизайн системи, відточений до дрібниць, залишається незмінним ось уже 70 років.

Duossal 2.0, що поєднав найкраще від обох металів. Зовнішні стінки зроблено з алюмінію, що має низьку вагу (важливо для туристичних походів, де спорядження несуть на плечах) та відмінну теплопровідність (їжа швидко готується, економлячи ваш час і паливо). На внутрішньому боці знаходиться шар нержавіючої сталі — надзвичайно міцного металу, чию поверхню майже неможливо подряпати. Навіть після тривалої експлуатації сталеві стінки залишаються гладенькими і їх легко мити: так само як улюблену домашню каструлю. Сталь добре утримує тепло й рівномірно прогріває їжу, не накопичує запахи й не змінює смак продуктів. Два метали надійно з'єднано під високим тиском. Шар сталі дуже тонкий — лише 0.3 мм, товщина алюмінію — 0.5 мм, тому Duossal 2.0 виходить легким, як алюміній, та вирізняється довговічністю сталі.

Вітрозахист виготовлено з надлегкого алюмінієвого сплаву 5005. Цей метал у півтора раза міцніший за звичайний алюміній (1050), що допомогло зробити стінки продукту тоншими без втрати зносостійкості.

Характеристики

Комплектація: казанок 1.75 л, казанок 1.5 л, сковорідка — все з комбінації алюмінію та сталі, газовий пальник зі шлангом, вітрозахисна підставка з двох частин, знімна ручка, ремінець для фіксації

Потужність пальника: 2100 Вт

Час закипання 1 л води: 3.5 хв

Вага набору: 1215 г

Габарити: H 105 x Ø 220 мм

Діаметр сковорідки: 220 мм

Довжина ремінця-фіксатора: 68 см
 

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання
Ще товари в магазині

Покупайте Trangia 25-21 UL/D/GB в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!