Кошик порожній
T 25-0 UL/HA/GB (1.75 / 1.5 / 0.9 л)
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

пальник Trangia 25-0 UL/HA/GB (1.75 / 1.5 / 0.9 л)

ID: 41984
Артикул:167250
  
  
  
  
9360 грн.
Призначення:
Тип:Пальник газовий із набором посуду
Наличие шланга:є
Вес, г:1160
Мощность:2100 Вт
Время закипания 1 л воды:3,5 хв
Размеры:105 x 220 мм
Гарантия, месяцев:12
Материалы:композит Duossal 2.0

Набір посуду із газовим пальником для похідних умов. Містить газовий пальник, двокомпонентну вітрозахисну підставку, два казанки на 1.75 і 1.5 л, сковорідку з антипригарним покриттям і чайник на 0.9 л. Підійде для 3–4 осіб. Складові зроблено з алюмінію з твердим (холодним) анодуванням та ультралегкого алюмінію, набір важить 1160 г. Усі частини поміщаються всередину найбільшої посудини й фіксуються ремінцем.

Вітрозахист Trangia складається з двох частин, між якими вкладається газовий пальник. Верхня частина з усіх боків захищає полум’я від вітру й не дає розсіюватися теплу. Нижня забезпечує потужний приплив повітря, що надходить крізь перфорацію й живить вогонь. Усе разом утворює похідну плиту, на якій можна не лише кип’ятити воду, а й готувати повноцінні страви: супи, каші, рагу. Дизайн системи, відточений до дрібниць, залишається незмінним ось уже 70 років.

У наборі Trangia Stove 25-0 UL/HA/GB казанки виготовлено з алюмінію з холодним (твердим) анодуванням. Це технологія електролітичної обробки, після якої поверхня металу стає твердою, як сталь, а тому стійкою до пошкоджень та корозії. Такий посуд має однорідну матову текстуру, з якої легше відчистити залишки їжі. Анодування є не покриттям, а зміною структури металу, тому не відшаровується й не деградує з часом. З тієї ж причини анодовані казанки легкі: вони важать не більше, ніж аналогічний посуд з ультралегкого алюмінію. Холодне анодування утворює оксидний шар у 3–5 разів глибший і тривкіший, аніж звичайне. Анодовані казанки Trangia — це просунута версія алюмінієвого посуду, так само легка, але менше схильна до пошкоджень і простіша у догляді.

Сковорідка має антипригарне покриття (PTFE, відомий як тефлон), яке дозволяє готувати з невеликою кількістю жиру або й зовсім без нього — і без проблем відчищати посуд після трапези. З цим покриттям краще використовувати дерев’яну або пластикову лопатку. Чайник виготовлено з надлегкого алюмінієвого сплаву 5005. Цей метал у півтора раза міцніший за звичайний алюміній (1050), що допомогло зробити стінки посуду тоншими без втрати зносостійкості.

Характеристики
Комплектація: газовий пальник зі шлангом, вітрозахисна підставка з двох частин, казанок з анодованого алюмінію 1.75 л, казанок з анодованого алюмінію 1.5 л, сковорідка з антипригарним покриттям (PTFE), чайник з надлегкого алюмінію 0.9 л, знімна ручка, ремінець для фіксації
Потужність пальника: 2100 Вт
Час закипання 1 л води: 3.5 хв
Вага набору: 1160 г
Габарити: H 105 x Ø 220 мм
Діаметр сковорідки: 220 мм
Довжина ремінця-фіксатора: 68 см

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Trangia 25-0 UL/HA/GB в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!