Кошик порожній
R P801-SB
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

ніж Ruike P801-SB

ID: 44577
Артикул:P801-SB
  
  
  
  
1880 грн.
Призначення:
Тип:ніж
Конструкция:Складаний
Длина лезвия:86 мм
Вес, г:120
Размеры:200 мм
Материал лезвия:14С28N
Толщина лезвия:3,1 мм
Система фиксации лезвия:Frame lock

Ніж може бути не просто хорошим і надійним інструментом, а і стильним аксесуаром, який доповнює образ власника та пам " ятним подарунком для близької людини. Гарним прикладом є модель Ruike P801-SB Black Limited Edition, випущена в обмеженій кількості.

Головним відмінністю даної моделі від «базового» P801 є оригінальне забарвлення клинка та руків'я. На їх поверхню було нанесено матовое покриття чорного кольору, а потім ножа відшліфували методом Stonewash, завдяки чому вдалося створити оригінальний «потертий» дизайн.

Одним з головних переваг цієї моделі є швидке і в теж час плавні відкриття клинка, обумовлене наявністю шарикопідшипникової системи і відмінною якістю збірки. Вийняти клинок можна як за допомогою спеціального «плавця», так і двостороннім шпеньком. У відкритому положенні клинок буде зафіксований замком Frame-lock.

Форма леза Drop-point і гладка заточування ріжучої кромки дозволяє з легкістю розрізати різні матеріали. А застосування сталі марки 14C28N і гарт леза до рівня 58-60 HRC дозволяє йому довго залишатися гострим, не фарбували при роботі з твердими матеріалами і не іржавіти від контакту з водою.

Рукоятка також цілком металева і складається з двох цільних пластин, для виготовлення яких застосовується сталь марки 3Cr14, що робить її гранично міцною і стійкою до навантажень. Варто відзначити, що незважаючи на кутасті форми будівель ніж досить добре заповнює долоню при утриманні як прямимо, так і зворотним хватом.

Для максимально комфортного транспортування модель Ruike P801-SB Black Limited Edition була обладнана отвором для страхувального темляка (в торцевій частині рукояті) і знімною металевої кліпсою.

Особливості:

  • тип ножа по конструкції — складаний;
  • клинок можна відкрити за допомогою двостороннього шпенька або «плавцем» (flipper);
  • довжина у складеному положенні складає — 114 мм, а у відкритому — 200 мм;
  • довжина клинка — 86 мм, товщина біля обуха — 3,1 мм;
  • лезо має форму Drop-point і пряму заточування ріжучої кромки;
  • для виготовлення клинка застосовується нержавіюча сталь марки 14C28N;
  • твердість леза знаходиться на рівні 58-60 HRC;
  • рукоять виготовлена зі сталі 3Cr14;
  • клинок і рукоять має покриття чорного кольору;
  • модель Ruike P801-SB Black Limited Edition має кліпсу і отвір для установки запобіжного темляка;
  • вага — 120 грамів.
Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Ruike P801-SB в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!