Кошик порожній
C Ruffian SW
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

ніж CJRB Ruffian SW

ID: 45470
Артикул:2798.03.27
  
  
  
  
2360 грн.
Призначення:
Тип:Складаний ніж
Длина лезвия:78 мм
Вес, г:87
Размеры:180 мм
Длина рукояти:G10
Материал лезвия:AR-RPM9
Толщина лезвия:2,7 мм
Система фиксации лезвия:Liner lock

У створенні дизайну нової моделі ножа CJRB Ruffian брав безпосередню участь найфмейкер Дірк Пінкертон та успішно втілив свої ідеї у життя. Ruffian — міцний складаний ніж з клинком профілю Wharncliffe. Для його створення послужила фірмова порошкова сталь компанії — AR-RPM9 (Artisan-Rare Powdered Material 9 Element Steel).

Ексклюзивна сталь має однорідну структуру, яка дозволяє зберігати гостру різальну кромку протягом тривалого періоду, проста в правці і відмінно витримує навантаження. Фінішна обробка клинка може відрізнятися залежно від моделі. Це може бути, як і обробка Stonewash, що приховує дрібні подряпини, так і чорне PVD (Physical Vapor Deposition) покриття, яке захищає сталь клинка від корозії.

Відкривається за допомогою об'ємного підпальцевого отвору, а фіксується в робочому положенні за допомогою надійного замка Liner Lock. Ергономічні накладки на руків'ї виконані зі склотекстоліту G10. Для максимальної зручності носіння передбачена 4-х позиційна кліпса.

 
Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте CJRB Ruffian SW в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!