Кошик порожній
C Mangrove G10
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

ніж CJRB Mangrove G10

ID: 45454
Артикул:2798.02.61
  
  
  
  
50 грн.
Призначення:
Тип:Складаний ніж
Длина лезвия:90 мм
Размеры:210 мм
Длина рукояти:G10
Материал лезвия:D2
Толщина лезвия:3.2 мм
Система фиксации лезвия:Liner lock

Складаний ніж CJRB Mangrove - відмінний повсякденний ніж для робіт будь-якої складності. Назва Mangrove в перекладі означає "мангрове дерево", що і підтверджує незвичайна форма клинка. Клинок своєю формою нагадує як листя мангрового дерева, так і спис саріса, який вперше отримав популярність в Македонії. Спис мав листоподібний двосічний накінечник. В ножі CJRB Mangrove клинок подібної форми, правда, різальна кромка з одного краю. Крім того, присутнє фальшлезо. Клинок довжиною 80,9 мм виготовлений з високоякісної сталі D2 з фінальною обробкою stonewash.

Витягування клинка відбувається натисканням на фліпер-гарду зі спеціальними насічками. Плавному виходу клинка сприяє наявність керамічних шарикопідшипників. Клинок надійно фіксується замком Liner Lock.

Рукоять без зайвих вигинів відмінно лягає в руку. Накладки виготовлені з полірованого склотекстоліту G-10 з хвилястою текстурою, що забезпечує впевнене зчеплення і запобігає зісковзуванню під час роботи. Для зручного повсякденного носіння модель оснащена двосторонньою кліпсою і отвором для темляка.

 

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте CJRB Mangrove G10 в экипировочном центре Туркул с доставкой по Украине. В наличии есть цвета и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!