Кошик порожній
C Kicker G10
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

ніж CJRB Kicker G10

ID: 45445
Артикул:2798.02.84
  
  
  
  
49 грн.
Призначення:
Тип:Складаний ніж
Длина лезвия:89 мм
Вес, г:130
Размеры:210 мм
Длина рукояти:G10
Материал лезвия:D2
Толщина лезвия:3.2 мм
Система фиксации лезвия:Recoil-lock

Чергова новинка від компанії CJRB порадувала своїх шанувальників новою моделлю складаного ножа Kicker з унікальним фірмовим замком. Авторський профіль клинка очевидно виділяє дану модель серед конкурентів.

Клинок виготовлений з високоміцної сталі D2 з обробкою Stonewash. Симетричний клинок має плавний вигин і прямі спуски з 1/3 від обуха. Товщина клинка становить 3,2 мм. В лінійці Kicker користувачу на вибір пропонуються накладки на руків'я зі склотекстоліту G-10 або з вуглецевого волокна. Крім того, накладки з G-10 доступні в трьох різних кольорах.

Клинок приводиться в робоче положення за допомогою пінбола і фіксується замком Recoil-lock. Для того, щоб закрити ніж необхідно відтягнути повзунок замка на себе.Унікальність цього замка складається в його універсальності, так як підійде для правші і шульги, а також в безпеці для користувача при закриванні ножа, оскільки в цей момент пальці не знаходяться на шляху клинка.

Ніж оснащений двосторонньою кліпсою для перенесення ножа в положенні Tip-Up і отвором для темляка.

 

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте CJRB Kicker G10 в экипировочном центре Туркул с доставкой по Украине. В наличии есть цвета и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!