Кошик порожній
S Засіб для дезинфекції Hand Desinfectant-Spray 15 ml
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

набір Sport Lavit Засіб для дезинфекції Hand Desinfectant-Spray 15 ml

ID: 43659
Артикул:50011300
  
  
  
  
265 грн.
Оберіть розмір:
15 мл
Призначення:
Тип:Засіб для дезинфекції
Объем, л:0,015

Спрей для дезінфекції рук від SPORT LAVIT (Німеччина). Компактний розмір, мінімальна вага і форма флакона дозволяє зручно переносити дезінфектор в кишені, дамській сумочці або ручній поклажі, що робить його практичним для використання в дорозі. До складу дезинфектора входить екстракт алое-вера допомагає зберегти шкіру рук мякою і ніжною. Спрей має легким приємний аромат. Ефективний проти бактерій, грибків і вірусів (зокрема N1H1). Бактерицидний ефект підтверджений незалежним експертним висновком. 

Призначення: дезінфекція рук (долонь) Також підходить для дезінфекції поверхонь (наприклад, сидіння унітазу, дверної ручки і т. Д.). Обсяг флакона: 15 мл. Одного флакона вистачить на більш ніж 190 розпилень.

Склад: Інгредієнти на 100 гр: 75 G-2 пропанола, 0,1 р ензалконія хлориду, вода, коко-глюкозид, гліцерил олеат, парфум, харчовий барвник, екстракт Алое Барбаденса Застосування: розпорошити кілька разів, втирати. Також підходить для очищення різних поверхонь.

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Sport Lavit Засб для дезинфекц Hand Desinfectant-Spray 15 ml в экипировочном центре Туркул с доставкой по Украине. В наличии есть цвета и размеры 15 мл! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!