Кошик порожній
S Гель охолоджуючий Sport Gel Ice 75ml
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

набір Sport Lavit Гель охолоджуючий Sport Gel Ice 75ml

ID: 43664
Артикул:sl777447
  
  
  
  
361 грн.
Оберіть розмір:
75 мл
Призначення:
Тип:Гель охолоджуючий
Объем, л:0,075

Гель охолоджуючий Sport Lavit Sport Gel Ice 75 ml

Спортивний охолоджуючий гель Sport Lavit Sport Gel Ice 75 ml Інтенсивний гель від застуди і перегріву для спортсменів. Забезпечує тривалий охолодження Компактний і зручний дорожній флакон для Швидко вбирається. ОПИС Насолоджуйтесь відчуттям надзвичайної прохолоди з невеликою кількістю цього гелю! Практичний тюбик ідеального розміру, щоб покласти його в будь-яку спортивну сумку!

Рекомендація: Тонко нанесіть гель на бажану область. Гель також можна використовувати для інтенсивного масажу.

Попередження: Тільки для зовнішнього застосування. Використовуйте тільки на непошкодженій шкірі, а не під закритими повязками. Уникайте потрапляння в очі і на слизові оболонки. Не використовуйте, якщо ви чутливі до будь-якого з інгредієнтів. Не підходить для немовлят і маленьких дітей.

Містить: ментол і олія мяти. Зберігати при температурі нижче 30 C. Обсяг флакона 75 мл.

Повний склад: Aqua Isopropyl Alcohol Triethanolamine Menthol Mentha Arvensis Leaf Oil Alkyl acrylate crosspolymer Denatured alcohol Chamomilla Recutita Flower Extract Arnica Montana Flower Extract (Arnica) Hamamelis Virginiana Leaf Extract Limonene Echinacea purpurea Root Extract Citral Linalool

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Sport Lavit Гель охолоджуючий Sport Gel Ice 75ml в экипировочном центре Туркул с доставкой по Украине. В наличии есть цвета и размеры 75 мл! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!