Кошик порожній
G Pinnacle Dualist HS
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

набір посуду GSI Pinnacle Dualist HS

ID: 46029
Артикул:GSI50258
  
  
  
  
3879 грн.
Призначення:
Тип:набір посуду
Размер:159 x 146 x 150 мм
Материал:Антипригарне покриття, жорсткоанодований алюміній, прозорий поліпропілен, нейлон 6-6, силікон, алюміній, нержавіюча сталь
Вес, г:653
Объем, л:1,8
Комплектация:Каструля 1.8 л, кришка-друшляк, 2 миски-горнята по 591 мл з неопреновими чохлами, 2 миски по 591 мл, 2 кришки з отвором для пиття, 2 телескопічні ложки-виделки, упаковка/умивальник для транспортування та миття посуду/рук

Навіть після розробки лінійки nFORM Ultralight System, яка, здавалося б, сягнула апогею ефективності в плані часу і простору, американська компанія GSI Outdoors замахнулася на новий, ще кращий винахід – таким чином світ побачив оновлений набір посуду GSI Outdoors Pinnacle Dualist HS.

Набір комплектується усім найнеобхіднішим: 2 горнята з термоізоляцією, 2 миски, пара телескопічних виделок-ложок, 2 кришки з отворами для зливання рідини, упаковка/умивальник для транспортування і миття посуду/рук та каструля 1.8 л зі зручною мірною шкалою.

І попри «нафаршировану» комплектацію, дизайн набору вирізняється ергономічною компактністю, що відмінно економить місце. Таким чином всередину з легкістю поміщається ще й пальник та паливний балон об’ємом 230 г. Згодом набір посуду Dualist HS було «прокачано» до нового рівня. Завдяки інноваційному прориву – дну з жорсткоанодованого алюмінію, навколо якого вбудований теплопоглинаючий радіатор Radiance Technology – на приготуванні ви економите 30% часу та більше 30% палива. Саме завдяки цьому поєднанню дно казанка нагрівається рівномірно, а вода закипає швидше.

А щоб їжа не пригорала, всередині маємо антипригарне покриття Teflon®. Зовні ж поверхня стійка до подряпин та абразивного зношування. Відтепер ще більше вільного часу для себе, вільного простору для інших дрібничок, комфорту, ефективності та практичності – і це все завдяки надлегкій системі для вас та ваших мандрів. Ударостійку та вогнетривку кришку-друшляк виготовлено з високотемпературного нейлону 6-6, завдяки чому деформація під час транспортування не страшна, а вбудовані отвори допомагають з легкістю та безпечно відцідити воду.

Складна ручка має міцне кріплення, що забезпечує зручність в процесі приготування їжі, а також надійно фіксує увесь набір під час транспортування. Унікальне рішення – миска-горнятко з низьким центром ваги та щільно прилягаючою кришкою із отвором для пиття запобігають розливанню, тоді як термоізоляційний чохол утримує тепло ще довше. Яскраві миски виготовлено із матеріалу, який не є інертним та не містить токсичного бісфенолу-А, забезпечує міцність конструкції та легкість у догляді. Завдяки продуманому дизайну телескопічний гібрид ложки та виделки складається з 15.5 см до скромних 9.4 см в довжину.

Для зручності каструля обладнана мірною шкалою, витисненою з-середини. Під час мандрівки мішок з технологією зварних швів слугує упаковкою для транспортування набору, а під час привалу виконує функцію умивальника чи ємності для миття посуду.

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте GSI Pinnacle Dualist HS в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!