Кошик порожній
G Bugaboo Base Camper Small
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

набір посуду GSI Bugaboo Base Camper Small

ID: 46025
Артикул:GSI44222
  
  
  
  
4820 грн.
Призначення:
Тип:набір посуду
Размер:208 x 208 x 137 мм
Материал:Алюміній з антипригарним покриттям, нейлон 6-6, силікон
Вес, г:1106
Комплектация:Каструля 2 л, каструля 1,5 л, сковорідка (20 см), 2 кришки з отворами для зливу води, дошка для нарізання, складна ручка для каструлі, пакувальний мішок-сітка

Міцний мішок із сітчастої тканини виконує функцію чохла для зберігання та транспортування посуду. Складна ручка кріпиться до каструлі та сковороди з допомогою зовнішніх зажимів, що дозволяє легко приєднувати/знімати держак, а також захищає покриття посуду від подряпин. Під час приготування їжі така ручка виступає в ролі надійного фіксатора. Набір посуду GSI Bugaboo Base Camper Small комплектується міцною дощечкою з увігнутою та плоскою поверхнями для нарізки/підготовки продуктів. Ударо- та термостійка кришка-сито з вмонтованим силіконовим кільцем не деформується під час транспортування та застосовується в парі з каструлею і сковородою. Завдяки спіралевидному малюнку на дні, каструля та сковорода мають надійне зчеплення з лапками пальника та насадки-гриль. Покриття Teflon® Classic забезпечує відмінні антипригарні властивості.

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте GSI Bugaboo Base Camper Small в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!