Кошик порожній
L Super Tool 300 Eod-Black
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

мультитул Leatherman Super Tool 300 Eod-Black

ID: 43746
Артикул:831369
  
  
  
  
6040 грн.
Призначення:
Тип:Мультитул
Вес, г:272
Материал:нержавіюча сталь
Размеры:115 х 81 мм

Інструмент Leatherman Super Tool 300 створений для воістину важкої роботи! Модель розроблена для жорсткого і суворого використання – робочі рукавички можна не знімати. Посилені руків'я і фіксатори інструментів. Спокійно працюйте навіть в робочих рукавичках!
Інструмент, для якого здійсниме будь-яке завдання

Нові пасатижі – найпотужніші та міцніші. Тепер вони розраховані на ще більшу міцність. Нові потужні кусачки, пластини яких тепер при необхідності можна замінювати. В результаті ви можете не жаліти свій інструмент і використати його по-максимуму!

Кусачки для сталевих тросів, обтиск електричних накінечників, чотири викрутки, шило — усі ці доповнення роблять мультитул Super Tool 300 незамінним!

Зняття і заміна лез відбувається дуже просто. Леза кріпляться гвинтами на Torx T8. На гвинт необхідно нанести фіксатор різьблення. Окремо продається ремонтний комплект з двох лез (праве і ліве), двох гвинтів і Г-ключа Т8.

Так само на пасатижах (у основі з боку ручок) є кусачки для сталевих тросів і кримпер, який можна використати для знімання ізоляції з дротів.
У роботі пасатижі показали себе з найкращого боку. Працюючи в рукавичках, іноді забуваєш, що в руці мультитул, а не тяглові радянські пасатижі. Коробка мультитула, що утворює ручки, тепер завальцована – у руку нічого не врізається. Розкладаються пасатижі досить легко і упевнено фіксуються в розкритому положенні. Рамка мультитула в основі пассатиж працює як пружина, утримуючи ручки від складання. Ефекту баллисонга не спостерігається – мультитул в міру затягнуть на осях. Однією рукою пасатижі зручно розкривати, як струшуванням, з подальшим доведенням, так і просто кистю.

Крайні інструменти виймаються окремо (серрейтор, плейн, пила і напилок). Усі середні виймаються пакетом і вже з цього пакету відчепляється потрібний інструмент. В принципі, в рукавичках якщо, то так дійсно дуже зручно. Дуже хороше додавання – великий завальцьований виріз в коробці мультитула з боку клинків, для зручного і швидкого їх виймання, і широкий паз на самих клинках. Так само обидва клинки додатково фіксуються в закритому положенні, за принципом замків в лайнер-локах.

Плейновий клинок, серрейторний, пилу і напилок зробили максимально довгою. Клинки дуже зручно приводити в робоче положення в рукавичках навіть одним пальцем. Напилок двосторонній з хрестоподібною грубою насічкою і косою подрібніше. На одній з граней так само є насічка, і виконує вона роль ножівки по металу. І напилок і ножівка по металу із звичайним металопрокатом справляються цілком упевнено. Загартовані прутки і саморізи теж їм під силу.

Пила по дереву. Досить грамотне виконання малого полотна. Зуб заввишки 2 мм і кроком 2 мм спрямований на руків'я, тому пила при русі від себе не «стрибає», а при русі на себе використовується увесь ККД полотна. Товщина пили по обуху менше товщини по зубах, тому заклинювання пили в матеріалі виключене.

Характеристики
Кількість функцій: 19
Матеріал клинка: нержавіюча сталь
Матеріал рукояті: нержавіюча сталь
Довжина клинка, мм: 81
Довжина в складеному виді, мм: 115
Вага, г: 272
Особливості: страхувальне кільце
Комплектація: мультитул, коробка
Гарантія: 25

Інструменти
1: Острогубці
2: Обтиск для капсул
3: Змінні посилені кусачки із сталі 154CM
4: Кусачки для багатожильних проводів

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Leatherman Super Tool 300 Eod-Black в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!