Кошик порожній
K KS-862
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

лопата Kyson KS-862

ID: 45678
Артикул:KS127
  
  
  
  
1560 грн.
Оберіть колір:
Призначення:
Тип:лопата
Материал клинка:сталь
Вес, г:1000
Длина:670 мм

Лопата тактична Kyson KS-862 призначена для туризму, походів, рибалки або для виживання. Виготовлена лопата з  міцної високовуглецевої сталі твердість якої 48-50HRC. Сталь не схильна до корозії та характеризується маленькою вагою. 

Тактична лопата Kyson KS-862 має багато функцій 8 в 1, які можуть знадобитись під час перебування на природі. Лезо лопати можна використовувати для перерізання мотузки або як пилку. Додатково на ньому розташовано два шестигранних отвори різного розміру, які можуть знадобитися для ремонту велосипеда або автомобіля.

Лопата Kyson зручна у використанні та компактно складається не займаючи багато місця у рюкзаку. Лезо лопати є з'ємним. Ручка лопати виготовлена з алюмінієвого сплаву, у верхній частині якої схований додатковий ніж, яким можна різати м'ясо або рибу.

Функції 8 в 1: лопата, сокира, мотика, молоток, ніж, кремінь для розпалювання, аварійний свисток, лінійка, відкривачка для пляшок.

Характеристики:

  • Довжина: 67 см
  • Лезо лопати: 13*16 см
  • Матеріал леза: сталь
  • Матеріал ручки: алюмінієвий сплав
  • Вага лопати: 1 кг
Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Kyson KS-862 в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета steel и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!