Кошик порожній
N Trail 2.1
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

льодоступи Nortec Trail 2.1

ID: 48551
Артикул:Nrt11020
  
  
  
  
3637 грн.
Оберіть розмір:
M
L
XL
Призначення:
Тип:льодоступи

Найлегші в світі кішки для трейлу по снігових та льодових дистанціях.

Дана модель була спеціально розроблена для забезпечення впевненості під час трейлового бігу в холодну пору року. Кішки ідеально підходять як для бігу по жорсткому насту взимку, так і для проходження дистанцій зі змінним сніговим покривом весною.

Кішки складаються з 14 зубців з нержавіючої сталі довжиною 8 мм, еластичного ременя з силікону та сталевих тросів. Використання мінімуму елементів у конструкції кішок гарантує неперевершену легкість та універсальність, а силіконовий ремінь щільно прилягає до взуття, запобігаючи проковзуванню.

Також, на відміну від інших типів кріплення кішок, запатентована NORTEC тросова система фіксації не заважає під час бігу та забезпечує комфорт упродовж усієї дистанції.

Усі компоненти конструкції кішок були протестовані за температури -60 °C.

Кішки безпечно пакуються у окремі відділення компактного фірмового кейсу, який можна приєднати до рюкзаку за допомогою пластикового кріплення.

Розмірна сітка наведена для бігового та трейлового взуття. Кішки не підходять до трекінгових ботинок.

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Nortec Trail 2.1 в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета и размеры M, L, XL! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!