Кошик порожній
F КОСТЮМ COOL WINTER
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

куртка Fahrenheit КОСТЮМ COOL WINTER

ID: 48884
Артикул:FAGLPL11436S/R
  
  
  
  
22470 грн.
Оберіть колір:
Оберіть розмір:
S/R
M/R
L/R
XL/R
Призначення:
Тип:КОСТЮМ
Пол:чоловіча
Возрастная группа:дорослий
Вес, г:1900
Тип утеплителя:PrimaLoft® Silver
Мембрана, покрытие:Gelanots® Lamination PrimaLoft®
Материал подкладки:100% Nylon
Влагозащищенность:20000 мм
Дышащие свойства:20000 мм

Теплий мембранний костюм з максимальним захистом від дощу та снігу.

Куртка на повній двобігунковій блискавці з зовнішньої та внутрішньої волого-вітрозахисними планками. Три теплих (додатково утеплені флісом Polartec Classic micro) зовнішні кишені з вологозахисними блискавками YKKYKK AquaGuard®. Регулювання об'єму низа куртки та зони попереку здійснюється з бічних кишень. Чотири внутрішні кишені (нагрудні: 1 на блискавці та 1 на липучці; 2 об'ємні бічні кишені для шапки, рукавичок тощо). Об'єм манжета на рукаві регулюється велкро. Високий комір зі вставкою Polartec Classic micro на внутрішній частині. Капюшон має два варіантами регулювання та жорсткий козирьок. 

Штани з високою талією, на підтяжках. Висока спинка має додаткове утеплення, фіксується до штанів блискавкою та кнопкою й при необхідності легко відстібається. Штани застібаються на блискавку з додатковою фіксацією на дві кнопки. Дві бічні теплих (додатково утеплені флісом Polartec Classic micro) кишені на блискавках. Знизу, позаду штанин, вставлені розширювальні блискавки захищені волого-вітрозахисною планкою на липучці. Колінна зона має артикулярний крій. Подвійне посилення сідничної зони. 

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Fahrenheit КОСТЮМ COOL WINTER в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета DARK BLUE и размеры S/R, M/R, L/R, XL/R! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!