Кошик порожній
A MICHRO
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

куртка Alpine Pro MICHRO

ID: 43050
Артикул:007.016.0028
  
  
  
  
3365 грн.
Оберіть колір:
Оберіть розмір:
104-110
116-122
Призначення:
Тип:куртка
Пол:унісекс
Возрастная группа:дитячі
Тип утеплителя:HI-Therm
Внешний материал:100% нейлон, Teflon EcoElite

Дитяча куртка Alpine Pro Michro – це двостороння тепла зимова куртка з капюшоном, виготовлена з якісних матеріалів. Утеплена наповнювачем HI-Therm, який за своїми властивостями нагадує пір'я, але значно легший у догляді. Куртка з цим наповнювачем має дуже легку вагу і її можна прати в пральній машинці, що дуже зручно, коли мова йде про дитячі куртки, які брудняться частіше.

Спеціальна екологічна обробка без фтору Teflon EcoElite забезпечує виняткові водовідштовхувальні властивості – тканина добре відштовхує воду та болото, при цьому залишаючись дихаючою. І, звісно, куртка стійка до вітру, тож вашій дитині буде в ній комфортно за будь-якої зимової погоди. Куртка має 4 практичні кишені на блискавках. Низ куртки та рукавів прогумовані, а світловідбиваючі елементи ніколи не будуть зайвими. З курткою Alpine Pro Michro щодня ваша дитина зможе обрати, якого кольору куртку вона захоче одягнути сьогодні, а ви будете впевнені, що в будь-якому разі їй буде тепло і комфортно.

Призначення: пішохідний туризм, подорожі, походи в гори, трекінг, хайкінг, повсякденне використання.

Особливості:
- двосторонній крій з варіантами кольору на вибір
- теплий і легкий наповнювач HI-Therm
- відштовхує воду і бруд завдяки обробці Teflon EcoElite
- тканина стійка до вітру і водночас дихаюча
- прогумований низ куртки і рукави
- 4 зручні кишені на блискавці
- світловідбиваючі елементи
- можна прати у пральній машині
- підходить дівчаткам і хлопчикам

Технічні характеристики:
Матеріал: 100% нейлон, Teflon EcoElite
Наповнювач: HI-Therm

Технології та матеріали:
Teflon EcoElite
 – спеціальне покриття, яке надає тканинам водовідштовхувальні та брудовідштовхувальні властивості, не впливаючи на властивості матеріалу і повітропроникність. Покриття на 60% складається з відновлюваної сировини, не містить фтору і є утричі міцнішим за інші водовідштовхувальні покриття без фтору.
HI-Therm – наповнювач для курток у формі хвилі, який за властивостями і відчуттям тепла нагадує пір’яний, має дуже легку вагу і легкий у догляді (можна прати при 30°C у пральній машині).

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Alpine Pro MICHRO в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета жовтий, помаранчевий и размеры 104-110, 116-122! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!