Кошик порожній
S Arc Jet Right
Оберіть колір!
Оберіть розмір!


компас Silva Arc Jet Right

ID: 41420
Артикул:SLV 37898
  
  
  
  
2982 грн.
Призначення:
Тип:Компас
Размеры:8,6 х 8,43 х 11 см
Модель Arc Jet — це компас, який вам підійде, якщо ви шукаєте високоефективний компас для великого пальця з чистою фіксованою капсулою, яка не відвертає увагу. Зрозумілий дизайн забезпечує велику прозорість і покращує видимість карти. Цей компас має всі якості, необхідні для швидкої навігації під час бігу, і доступний у лівій і правій версіях залежно від ваших уподобань.
 
Серія Arc побудована на стрілці Silva Jet 2.0 і переробленому дизайні капсули. Нова стрілка була розроблена, щоб забезпечити ідеальний баланс між швидкістю та стабільністю, її перевіряли елітні орієнтувальники протягом усього процесу розробки. Комбінація нової капсули та стрілки дає вам компас світового класу щодо швидкості та часу встановлення, прозорості та неперевершеної стабільності стрілки.
 
Основна пластина для великого пальця має унікальний дизайн із вирізом, який забезпечує ідеальний контакт між великим пальцем і картою. Крім того, ремінці для великого пальця легко регулювати, вони доступні у двох варіантах: м’якому та жорсткому. Обидва вони включені в комплект і прогумовані зсередини для оптимального тертя, щоб компас залишався на місці та зручно тримався у руці.
 
Якщо ви хочете додати масштаб карти на свій компас, щоб легко вимірювати відстані на карті для орієнтування на місцевості, просто прикріпіть одну з наклейок масштабу, що входять до комплекту, на базову пластину. Компас Arc Jet поставляється у комплекті з чотирма різними шкалами; 1:15, 1:10, 1:7,5 та 1:4.
 
Особливості:
 
Стрелка Silva Jet 2.0.
Дугоподібний дизайн для додаткової підтримки та стабільності.
Конструкція базової пластини дозволяє торкатися карти великим пальцем.
Два ремінці для великого пальця в комплекті – м’який і жорсткий.
Прикріплювані наклейки масштабу: 1:15, 1:10, 1:7,5, 1:4.
Фрикційний елемент для покращеного тертя об карту.
Міцний матеріал, який витримує важкі умови.
Протестовано та схвалено Туве Александерссон
 
Характеристики:
 
Точність: 1°
Розміри: 86 х 84,3 х 11 см
Матеріал: Акрил
Масштаб вимірювання: 1:4000; 1:7,500; 1:10 000; 1:15 000
Рівень користувача: Експерт

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Silva Arc Jet Right в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!