Кошик порожній
B Термоковдра Emergency Set 4
Оберіть колір!
Оберіть розмір!


хімічні грілки Base Camp Термоковдра Emergency Set 4

ID: 49367
Артикул:BCP 81900
  
  
  
  
430 грн.
Призначення:
Тип:хімічна грілка для тіла
Материалы:залізний порошок, вермікуліт, вода, активоване вугілля, сіль.

Одноразова ковдра з підігрівом, має 4 автономних джерел тепла, які готові до застосування. Вони розігріваються поступово, протягом 15 - 30 хвилин, і після досягнення пікової температури залишаються теплими протягом 10 годин. Панельні ковдри використовуються для лікування гіпотермії, при шокових станах і травмах пацієнта. Також застосовуються при транспортуванні поранених, в медицині, для надання невідкладної допомоги, та в інших ситуаціях, де потрібно джерело тепла. В комплекті ковдра з фольги - для кращого збереження тепла.

При використанні є ризик низькотемпературних опіків - вони є наслідком тривалої експлуатації та тиску нагріваючого елемента на окрему ділянку шкіри, особливо при повільному кровообігу. Якщо ви відчули свербіння або печіння, чи помітили почервоніння шкіри, негайно зніміть ковдру, охолодіть цю ділянку та зверніться до лікаря. Не можна користуватись під час сну, тому що це підвищує ризик притискання обігрівача тілом,  що може призвести до низькотемпературних опіків. Особливу увагу треба приділяти безпеці при використанні грілок дітьми та людьми, які обмежені в рухах, а також тими, хто має чутливу шкіру. Не можна класти безпосередньо на шкіру! Забезпечте проміжний шар з одягу або тканини.

Особливості термоковдри Base Camp Emergency Set 4:

  • Зберігає тепло до 10 годин
  • Має 4 автономних джерел тепла
  • Утилізується як побутові відходи.
  • В комплекті рятувальна ковдра з фольги для кращого збереження тепла. 
  • Склад хімічної грілки: залізний порошок, вермікуліт, вода, активоване вугілля, сіль.

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Base Camp Термоковдра Emergency Set 4 в экипировочном центре Туркул с доставкой по Украине. В наличии есть цвета и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!