Кошик порожній
F HARDFACE FULL ZIP
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

флісова кофтина Fahrenheit HARDFACE FULL ZIP

ID: 48637
Артикул:FAHF10202S/R
  
  
  
  
3150 грн.
Оберіть колір:
Оберіть розмір:
S/R
M/R
M/L
L/R
XL/R
XXL/R
Призначення:
Тип:Флисовая куртка
Тип флиса:Polartec® Hardface® 52% Polyester, 10% Spandex и 38% Nylon
Пол:чоловіча
Возрастная группа:дорослий

Куртка Polartec® Hardface® - ідеальний зразок поєднання функціональності та аутдорового досвіду. Ця куртка створена для задоволення потреб тих, хто цінує активний спосіб життя та комфорт під відкритим небом.

Внутрішня сторона Polartec® Hardface® - це той самий Power Stretch®, що вже давно зарекомендував себе своїми відмінними термоізоляційними властивостями. Зовнішній шар Hardface - це запатентована полімерна обробка поверхні тканини, яка підвищує її довговічність. Крім того, куртка легка та зручна, ідеально підходить для будь-яких пригод, що чекають на вас на свіжому повітрі, та забезпечує надійний захист від прохолоди.

Куртка оснащена однією грудною кишенею та двома бічними кишенями з блискавками, а також додатковою внутрішньою кишенею.

Завдяки практичному дизайну та уважному вибору матеріалів, ця куртка стане вашим невід'ємним компаньйоном для активного відпочинку. Замовте нашу куртку прямо зараз та насолоджуйтеся функціональністю та надійністю в кожній пригоді.

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Fahrenheit HARDFACE FULL ZIP в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета GREY и размеры S/R, M/R, M/L, L/R, XL/R, XXL/R! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!