Кошик порожній
A FleeceWool 250 Jacket
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

флісова кофтина Aclima FleeceWool 250 Jacket

ID: 47981
Артикул:107511
  
  
  
  
11250 грн.
Оберіть колір:
Оберіть розмір:
S
M
L
Призначення:
Тип:флісова кофтина
Тип флиса:93% вовна мериноса Woolmark, 7% поліамід
Пол:жіноча
Возрастная группа:дорослий

Функціональна куртка від норвезького бренду Aclima. Виготовлена з мʼякої вовни мериноса. Тепла, універсальна і дуже легка — підійде для будь-яких активностей у холодні дні. Складається з тканини підвищеної щільності, 250 г/кв.м.

Працює як другий, утеплювальний шар одягу, який носять поверх термобілизни. У вогку погоду — разом із водонепроникною мембраною. Вовняна тканина не тільки гріє, а й відводить вологу від першого шару, забезпечуючи відчуття «сухого комфорту». Блискавка дозволяє швидко випустити зайве тепло чи навпаки закритись від вітру. Високий комір захищає шию, еластичні манжети прилягають до запʼясть. Чотири кишені дозволяють тримати в теплі руки й важливі дрібниці.

У серії FleeceWool бренд Aclima представляє нову технологію: знайомий кожному мандрівникові фліс у натуральному, а не синтетичному виконанні. Тканина на 93% складається з вовни мериноса з посиленням поліамідними волокнами. Мʼякий трикотаж начесано зсередини для збільшення обʼєму повітря (а отже й тепла), яке матерія здатна затримати. Вовна, завдяки природним властивостям, продовжує гріти навіть при намоканні й перешкоджає появі сторонніх запахів. А ще вовна — відновлюваний і біорозкладний матеріал, що, на відміну від синтетичних флісів, не забруднює довкілля мікропластиком.

Найкраще застосування: робота на вулиці, спорт, походи, альпінізм, експедиції, полювання, рибальство, повсякденне використання в холодний сезон.

Особливості

  • Стандартна посадка (regular fit). Модель дозволяє одягнути під неї щільну термобілизну, навіть у два шари. Приміром, махровий трикотаж Aclima WoolTerry у поєднанні з сіткою Aclima WoolNet.
    93% вовни мериноса у складі тканини дають одночасно утеплення, терморегуляцію і виняткову м‘якість.
    7% синтетичних волокон стабілізують матеріал і підвищують його зносостійкість. Виробник використовує перероблений поліамід для зменшення впливу на довкілля.
  • Фірмове вʼязання FleeceWool — трикотаж із делікатним внутрішнім начосом затримує тепле повітря біля поверхні тіла.
  • Щільність тканини — 250 г/кв.м. Висока щільність, оптимальна для тривалого перебування на холоді.
  • Товщина волокна 19.5 мк робить матеріал значно м'якшим за звичайну овечу вовну. З волокон аналогічної товщини складається термобілизна серії Aclima WarmWool.
  • Повнорозмірна блискавка регулює теплообмін: якщо ви перегрілися під час активного руху, розстебнувши блискавку легко випустити зайве тепло, а застебнувши її — швидко утеплитися.
  • Високий комір закриває основу шиї і зберігає більше тепла порівняно зі звичайною напівкруглою горловиною. Текстильна планка захищає підборіддя від контакту з металевим бігунком.
  • Дві бічні кишені на блискавках дозволяють швидко зігріти руки, а мʼякий внутрішній матеріал не подразнить обвітрену шкіру.
  • Кишені на грудях і рукаві допоможуть тримати в теплі стратегічно важливі речі: смартфон, енергетичний батончик чи контейнер для контактних лінз. Сюди можна скласти картки і скіпас, поки ви відпочиваєте в колибі між лижними спусками.
  • Щільне в’язання на манжетах прикриває запʼястя, зону високих тепловтрат. Зручно заправляється в рукавички.
  • Подовжена спинка надійно закриває поперек, не підсмикується під час активного руху.
  • Анатомічний крій: чоловіча й жіноча моделі враховують особливості тілобудови кожної статі. Одяг добре сидить і не сковує рухів.
  • Пласкі шви запобігають натиранню навіть при тривалому носінні: під рюкзаком, обтислим одягом тощо.
  • Куртка довговічна і проста у догляді. Її можна довго носити між праннями, а для проміжної гігієни достатньо провітрювати. Можна прати у машині при 40 °С.
  • Продукт виготовлено в Європі згідно з міжнародними стандартами якості й безпеки виробництва.
  • Високоякісна вовна походить з новозеландських ферм, сертифікованих за системою ZQRX. Сертифікат засвідчує етичне поводження з тваринами і ведення відновлювального господарства, яке не шкодить екосистемі, а навпаки реабілітує її.
Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Aclima FleeceWool 250 Jacket в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета Jet Black и размеры S, M, L! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!